Gennemgang af Teslacigs T-REX Pod-sæt

Efter at producenterne introducerede sub-mods på vape-markedet, voksede deres popularitet så meget, at virksomhederne ikke kun begyndte at masseproducere dem, men også investerede mange penge i udviklingen af nye enheder i dette format. Næppe nogen vil påstå, at sub-mods i dag erstatter kraftige box-mods, tanke og drip sticks i store mængder. Det er svært at finde en vape-producent, der ikke har sub-mods i sit produktsortiment. Teslacigs-virksomheden har mange gange glædet dampere med sådanne enheder, men den nyhed, der kom ud af laboratoriet for nylig – T-REX Pod kit – har med rette samlet det bedste, der kan være i dette format. Ved at købe Teslacigs T-REX Pod kit får damperen ikke bare en sub-mod, men en ægte allrounder, der vil glæde selv de strengeste skeptikere.

Generelle oplysninger

Teslacigs T-REX Pod kit er et mellemstort pod mod designet til at fungere med 21700/20700/18650 batterier, der kører på en Hyber-chip og er designet til at bruge T-P-seriens fordampere og RBA-baser. Enhedens design er ganske enkelt, men dens ergonomi er på højeste niveau. Takket være muligheden for at installere et 21700-batteri kan du få fremragende autonomi, og brugen af chipsættet Hyber-chip giver dig mulighed for at bruge enheden i varivatt-tilstand. billig vape Afhængigt af vaperens præferencer er det muligt at bruge en af de fem typer fordampere, en serviceret base eller en adapter til at installere en forstøver med 510-stik. Teslacigs T-REX Pod kit fås i fem farver – sort, Gunmetal, rød, brun og grøn.

Sættet

Vi kan ikke sige, at det nye mod er dårligt pakket, snarere standard, selvom jeg ville ønske, at producenten havde udstyret sådanne enheder med 510 mm adapter og brugbar base. Under alle omstændigheder venter vaperen i kassen:

T-REX Mod batteripakke;

T-REX Pod;

T-P5 Mesh16ohm DL Coil;

T-P4 Mesh3ohm DL Coil fordamper;

Adapter til brug af 18650-batterier;

USB Type-C-kabel;

Garantikort;

Brugervejledning.

T-REX Mod batteripakke

Teslacigs Company er allerede blevet oplyst mange gange med POD-systemer og sub-mods, og alle enheder af et sådant format er populære, fordi udviklerne af virksomheden gør alt for, at sådanne enheder skal være så praktiske og praktiske i brug som muligt. Under hensyntagen til det faktum, at der er visse klager over nogle enheder af et sådant format, frigivet af Teslacigs, blev det besluttet at frigive noget nyt og på en måde perfekt T-REX Pod kit.

Teslacigs T-REX Pod kit ser meget enkelt ud, traditionelt parallelepiped med afrundede kanter på den ene side, og meget anstændigt, stilfuldt og smukt på den anden. Det er svært at kalde enheden miniature, fordi dens dimensioner er 125*35,*25,3 mm, og vægten er 100 gram, men under hensyntagen til de anvendte batteristørrelser falder alt på plads. Kroppen er lavet af zinklegering med indlæg af plast, og er dekoreret pod-mod i diskrete farver.

Den maksimale effekt på 95 watt i Teslacigs T-REX Pod kit kan leveres af et 21700/20700/18650 batteri (det sidste er installeret med en adapter), så du kan få en meget god autonomi. Batteriet installeres fra bunden under det hængslede låg. Om nødvendigt kan du oplade batteriet ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i bunden, strøm 1,2A.

Hyber-chip, der giver vaperen ikke kun et fuldt beskyttelsessæt, men også muligheden for at bruge enheden i varivatt, er en vigtig funktion i Teslacigs T-REX Pod kit, bypass og DIY-tilstande. Strømjusteringen foretages ved hjælp af brandknappen, der er lavet i form af et lille hjul, ved at trykke på det, der er aktiveret.

Enheden er udstyret med et lille farvedisplay, hvor du kan finde et standardsæt af oplysninger om enhedens funktion (det er værd at sige, at Teslacigs bruger temmelig lakoniske skærme på alle deres enheder).

T-REX Pod Cartridge

Teslacigs T-REX Pod kit bruger en ret interessant og praktisk patron, der er designet til at fungere med udskiftelige fordampere. Patronen holdes fast i batteripakken på den efterhånden velkendte måde med magneter.

Specielt til Teslacigs T-REX Pod kit har virksomheden udviklet fordamperne i T-P-serien, som i øjeblikket fås i fem navne. Sættet leveres med to T-P4 Mesh 0.3ohm DL Coil og T-P5 Mesh 0.16ohm DL Coil vaporizers, begge på mesh, så ingen problemer med smag eller bulk. Hvis du vil, kan du bruge en serviceret base, som du skal købe separat.

Det positive punkt er, at enheden giver justering af blæsning, implementeret med et lille hjul med huller, ved at dreje, som vaperen vil være i stand til at indstille den optimale variant af puff.

Ganske interessant har producenten implementeret et system til påfyldning af patronen. For at fylde patronen skal du trykke på drypspidsen, dreje den 90 grader, åbne hætten og hælde 6,5 ml væske i det lille hul.

Konklusioner og indtryk

Det er værd at sige, at udviklerne af Teslacigs gjorde et godt stykke arbejde, da de fleste kommentarer og klager fra vapers blev taget i betragtning, da de udviklede T-REX Pod-sættet. Den damper, der besluttede at købe Teslacigs T-REX Pod kit, vil få en produktiv enhed med mulighed for at vælge batteritype, fordampere, justerbar blæsning – alt, hvad de fleste fans af lækker og smagfuld damp har brug for.

Fordele og ulemper

Ulemper

Ved konstant brug i lommen forskydes justeringshjulet, og du skal indstille strømmen igen;

Relativ svag opladningsstrøm.

Fordele

Originalt design;

21700/20700/18650 aftageligt batteri;

USB Type-C opladning;

Højtydende chipsæt;

Usædvanlig kontrol med hjulet;

Farvedisplay;

Stor kapacitet til patroner;

Nem genopfyldning;

Stort udvalg af fordampere og RBA-baser;

Børnesikret;

Justerbar blæsning.