Review of Teslacigs Shinyo TC Kit

Despite the fact that vape market has been recently flooded with POD and AIO systems, traditional box mods with tanks and drips do not cease to be relevant. Of course, the number of new box-mods catastrophically decreases for several reasons too many already invented and difficult to surprise the vaper, as well as because more and more users prefer POD-systems. But that doesn’t mean that manufacturers have stopped releasing something new. The company Teslacigs is well known in vaping circles because many of its products have been successfully sold for years, and (according to vapers who use such devices) they work like clockwork. After the triumphant march of the Invader and Steampunk series, the company’s specialists decided to change the vector of their work by offering users the Shinyo TC Kit. This starter kit is interesting because instead of boring monochrome display this device has big display with two inches diagonal, has dozens of settings, and at the same time it works stably.

Generel information

Teslacigs Shinyo TC Kit er et startsæt bestående af en Shinyo box mod, der er designet til at bruge to batterier, udstyret med et stort farvedisplay og et multifunktionskort og en Tind Tank vaporizer atomizer. Teslacigs besluttede at ændre designet af box mods markant, og denne model er en direkte bekræftelse af det. Ved hjælp af det opdaterede kort og den store berøringsskærm kan vaperen konfigurere enheden mest komfortabelt afhængigt af hans præferencer. billige e væsker Tind Tank er ikke ny fra virksomheden, men tanken har vist sig at være positiv på grund af den lette vedligeholdelse, gode smagsafgivelse og bulk. Du kan købe Teslacigs Shinyo TC Kit i fire farver: blå, stål, grå og grøn.

Sæt

I de fleste tilfælde er startsæt med forstøvere på vaporizers ikke særligt udstyrede, men dette faktum vil sandsynligvis ikke skræmme nogen, fordi sættet har alt til at bruge sættet umiddelbart efter købet. I den brandede kasse finder vaperen:

Shinyo box mod;

Tind Tank atomizer med forudinstalleret TS-X3 Coil 0,18 ohm fordamper på gitteret;

Udskiftningsfordamper TS-X3 Coil 0,18 ohm mesh;

Udskiftningsglas;

Udskiftning af Eringes;

USB-kabel til opladning og blink;

To brugermanualer.

Shinyo Box Mod

Mange dampere, der ser på Shinyo box mod, tror måske ikke engang, at denne box mod blev udgivet af Teslacigs-firmaet, men den er meget forskellig fra de serier, der blev udgivet før (husk bare Steampunk eller Invader). Og det adskiller sig ikke kun i sin fyldning, men også i udseende. Den nye mod har en let afrundet form med afrundede kanter og hjørner, takket være hvilken enhedens ergonomi er fremragende. Et yderligere pluspunkt er de rillede indsatser på enhedens sideflader, som ikke lader enheden glide, selvom dine hænder er våde.

Den maksimale effekt på Shinyo box mod er 213 watt, og den leveres af to traditionelle 18650-batterier. For at installere batterierne er der et dæksel med magneter, der holder det sikkert på plads. Batteriet kan oplades ved hjælp af mikro-USB-stikket under displayet med 1,5 A strøm.

Landingspladen til forstøveren er designet til tanke og dryp op til 28 mm i diameter, så der vil ikke være nogen problemer med valget. Brandknappen er ikke lodret som i mange mods, men i en lille vinkel (meget lig placeringen af Tesla Nano-knappen).

Et vigtigt træk ved Shinyo box mod er, at det, i modsætning til andre Teslacigs, er udstyret med et stort farvedisplay. Diagonalen på displayet er to tommer, så du kan finde en masse nyttige og ikke så nyttige oplysninger på det, fra driftseffekten til en grafisk visning af batteriniveauet.

Det gode er, at brugeren kan opdatere grænsefladen, sproget og systemfunktionerne på den officielle hjemmeside. Forresten er det russiske sprog også tilgængeligt. Hvis vi taler om funktionalitet, er det helt standard Varivatte, termisk kontrol og forvarmning.

Tind Tank Forstøver

At sige, at Tind Tank Atomizer er noget innovativt eller supernyt, er umuligt, for det er i princippet en god middelklasseforstøver. Men hvis en vaper ønsker at få en god balance mellem smag og vape, kan han sikkert bruge den komplette tank. Tankens volumen er i gennemsnit 4,5 ml, men for de fleste dampere vil dette være helt nok.

Tind Tank fungerer sammen med TS-X3 Coil-dampere med 0,18 ohm modstand. Fordamperne er interessante nok, så du kan få en god smag og bulk, især hvis du ryger ved den anbefalede effekt på 70-80 watt.

Påfyldning af Tind Tank vil ikke give anledning til spørgsmål, bare skru topdækslet af med drypspidsen, som ikke brænder, og du kan få adgang til de to ret store påfyldningshuller. Blowdown er i bunden, justerbar med en ring.

Konklusioner og indtryk

Vi kan ærligt sige, at Teslacigs Shinyo TC Kit er markant anderledes end det, virksomheden har produceret før, og til det bedre. Damperen får et ret brugervenligt, pålideligt og produktivt box mod med en pakket og velsmagende tank, og dette startsæt passer både til begynderen og brugeren med erfaring.

Fordele og ulemper

Ulemper

Kun én type fordamper;

Den øverste ende bliver ridset ved hyppige skift af forstøvere;

Lidt leg med batteridækslet.

Fordele

Det originale design;

Ergonomisk form;

Mulighed for at bruge tanke og dribblere med en tilstrækkelig stor diameter;

Stort informativt farvedisplay;

Evne til at opdatere firmware;

Støtte til det russiske sprog;

Nem kontrol og konfiguration;

Fremragende smag og bulk.