Anmeldelse af Teslacigs TPS POD

På trods af det faktum, at et af de mest populære formater af enheder blandt vapers i nyere tid er sub-mods, kan mange fans af saltnikotinbaserede væsker mere lide de traditionelle POD-systemer. Naturligvis er der en række klager over POD-systemer relateret til manglen på strømstyring, blæsning, autonomi, men producenterne arbejder konstant på det. Et godt eksempel er Teslacigs, som besluttede at løse problemet med at kontrollere enheden ved hjælp af Bluetooth. Dette er en af funktionerne i den nye enhed Teslacigs TPS POD, som helt sikkert vil interessere mange dampere, der leder efter noget nyt, interessant og originalt. Det er bestemt ikke en revolution, men der er ikke mange lignende POD-systemer på markedet, så dampere kan være sikre på, at en sådan enhed er praktisk og praktisk.

Oversigt over Teslacigs

Teslacigs TPS POD er et kompakt POD-system, der kører på et indbygget batteri med medium kapacitet, designet til at bruge udskiftelige patroner, med mulighed for at oprette forbindelse til en smartphone via Bluetooth og styre med den. Enheden ser meget enkel ud og er en ganske traditionel lille stick med god ergonomi. Enheden bruger udskiftelige patroner med indbyggede højmodstandsfordampere til at dampe væske baseret på saltnikotin. billig e cigaret Det særlige ved POD-systemet er, at ved at installere en speciel applikation på din smartphone, kan damperen styre spænding, LED-farver samt få statistikker over dampning. Teslacigs TPS POD fås i fem farver – sort, sølv, blå, rød og lilla.

Sættet

Forvent fra et ret traditionelt POD-system noget specielt eller ikke-standard er ikke nødvendigt, fordi det glæder sig med sit arbejde, men ikke med det, der er i kassen. Og i kassen vil vaperen finde:

TPS mod-batteripakke;

To udtagelige 1,4 ohm patroner (en forudinstalleret);

USB-opladerkabel;

Garantikort;

Brugervejledning.

TPS mod-batteripakke

Antallet af POD-systemer på vape-markedet vokser konstant, og det er svært at overraske en vaper med noget standard og traditionelt. Derfor er det ganske logisk og forudsigeligt, at udviklerne af Teslacigs TPS POD besluttede at overraske dampere med fyldet og funktionaliteten i et simpelt POD-system ved første øjekast.

Teslacigs TPS POD ser ret standard ud – en klassisk stick eller termometer med lille størrelse – 20*11,4*115mm, så du vil ikke have nogen problemer med at bære den. Kroppen er lavet af aluminiumslegering, så enhedens vægt er også behageligt overrasket, sammen med en fyldt patron vejer enheden mindre end 30 gram.

Teslacigs TPS POD er drevet af et indbygget 350 mAh-batteri (nogle vil måske sige, at det ikke er nok, men man skal tage enhedens størrelse i betragtning). Batteriet oplades med det traditionelle mikro-USB-stik, som sidder i bunden af enheden med en strømstyrke på 0,3 A.

Den vigtigste funktion i Teslacigs TPS POD er et indbygget Bluetooth-modul, som enheden forbinder til din smartphone med. Producenten tilbyder dig at downloade applikationen, der er designet specielt til denne enhed, og at øge funktionaliteten af et simpelt POD-system med flere størrelsesordener.

I applikationen kan vaperen ændre den spænding, der påføres fordamperen inden for 3,3-3,7 volt, kontrollere batteriniveauet, ændre indikatorens baggrundsbelysning og få fuld statistik over vaping i en valgt periode. Du kan ærligt sige praktisk og usædvanligt.

TPS POD-patron

Teslacigs TPS POD er en meget kompakt enhed, så det er helt logisk, at virksomhedens udviklere besluttede at udstyre den med udtagelige patroner i stedet for fordampere. Patronen sidder i batteripakken med de traditionelle magnetiske stik.

Indtil videre er patronen kun tilgængelig i en version med en spole i rustfrit stål med en modstand på 1,4 ohm. Designet af patronen er sådan, at vaperen får en god smagsoverførsel på grund af det faktum, at fordamperens spole blæses fra bunden. Der er ikke blæsekontrol, fordi enheden oprindeligt er designet til et moderat tæt cigaretpust.

Patronen er meget nem at genopfylde, du skal tage den ud af batteriboksen, vende den på hovedet, åbne to huller og hælde 1,5 ml væske i reservoiret. Det anbefales at købe en flaske med en tynd metaltud (det koster en krone), fordi påfyldningshullet er meget lille i diameter.

Konklusioner og indtryk

Hvis du betragter Teslacigs TPS POD som et standard POD-system, er det usandsynligt, at det tiltrækker opmærksomhed – det er intet andet end et standardtermometer, men hvis du tager højde for dets funktion af forbindelse til smartphone og fjernbetjening, så er enheden meget interessant og funktionel. Mange vapers, der ønsker noget interessant og noget ikke-standard, vil denne enhed blive værdsat.

Fordele og ulemper

Ulemper

Svag opladningsstrøm;

Mangel på justering af blæsning;

Kun én patronmodstand.

Fordele

Kompakt størrelse;

Stort udvalg af farver;

Fremragende ergonomi;

Nem genopfyldning;

Tætsiddende;

Kontrol via smartphone;

Justerbar spænding;

God overførsel af smag.