Anmeldelse af Uwell Whirl T1-sæt

Væsker baseret på saltnikotin har længe været almindelige, ikke kun i store vape-butikker, men også i små kiosker i metroen, da flere og flere vapers (især tidligere afhængige rygere) foretrækker dem til hurtigt at slukke nikotinsulten. Men for at disse væsker skal behage med god smag, er det vigtigt at vælge det rigtige POD-system, som der i øjeblikket er mange af på markedet. Virksomheden Uwell tilbød gentagne gange vapers deres interessante udviklinger i dette format, og et af de sidste Whirl T1-sæt, som behageligt vil overraske ikke kun med sin pålidelighed og autonomi, men også det originale design og udseende.

Generelle data

Uwell Whirl T1 kit POD-system af medium størrelse, udstyret med indbygget batteri, arbejder i tre strømtilstande og designet til brug af aftagelige patroner med indbyggede fordampere. En af funktionerne i enheden er den originale trekantede krop, takket være hvilken enheden ser usædvanlig ud og sidder meget godt i din hånd. Enheden er udstyret med et ikke-standardiseret system til ændring af output ved at installere patronen i forskellige positioner. POD-systemet er designet til at bruge aftagelige patroner med indbyggede fordampere med 0,75 ohm modstand, som er udstyret med et børnesikringssystem. Uwell Whirl T1-sættet fås i seks farver: rød, blå, blå, grå, sort og camouflage.

Sættet

Denne enhed er bestemt en smule skuffende for mange vapers med sit kit, da det er ret minimalt:

WHIRL T1 Pod Mod batteripakke;

UN2 Meshed-H 0,75 “Omega-patron; WHIRL T1 genopfyldelig pod;

Brugervejledning.

WHIRL T1 Pod Mod Batteripakke

Hvis man ser på den seneste aktivitet i virksomheden Uwell, kan man med sikkerhed sige, at enten har virksomheden ændret sin ledelse og udviklere, eller der er en seriøs investor, der har investeret kraftigt i dens udvikling. I løbet af den sidste måned eller to er der udkommet flere nye enheder, som er interessante og funktionelle, og som kan overraske selv de erfarne dampere. En af disse enheder er POD-systemet Uwell Whirl T1 kit, som er noget anderledes end det, virksomheden tidligere har produceret.

Et af de vigtigste træk ved denne enhed er den trekantede form, som får enheden til at se ret original ud. På grund af de tre afrundede kanter ligger enheden samtidig godt i hånden. De lodrette striber, som gør, at enheden ikke glider ud af hånden, selv når den er våd, tilføjer endnu et plus til ergonomien. Uwell Whirl T1 kit er lille nok 104,3 * 25,7 * 25,5 mm. Enheden er lavet af plast og aluminiumslegering, så den er ret let, den vejer kun 53 gram.

Uwell Whirl T1 kit er designet til at arbejde ved 14, 15 og 16 watt strøm, som leveres af indbygget batterikapacitet på 1300 mAh, hvilket er en ganske god indikator for en enhed af dette format, så det vil være garanteret autonomi i en eller to dage. Opladning af batteriet via USB Type-C-stikket, der er placeret i bunden af enheden, 2A strøm, så en fuld opladning vil være omkring en time.

Uwell Whirl T1 kit fungerer under kontrol af et ret simpelt, men interessant chipsæt. Vaperen har tre muligheder for enhedens effekt – 14, 15 og 16 watt, men det mest interessante er måden at ændre arbejdseffekten på. For at ændre effekten skal du tage patronen ud af batteriboksen og dreje den til det rigtige nummer til kanten med lysdioder (numrene er trykt på bunden af patronen).

Når patronen er installeret, lyser det tilsvarende antal lysdioder på forsiden, hvorved du kan bedømme strømmen i det øjeblik. Aktiveringen af enheden sker ved at puste.

UN2 Meshed-H 0,75 “Omega-patron; WHIRL T1 Genopfyldelig

UN2 Meshed-H 0.75 “Omega; WHIRL T1 Refillable Pod er specielt designet til Uwell Whirl T1, og den bruger den indbyggede fordamper. Beslutningen om at bruge udskiftningspatroner i stedet for fordampere er kontroversiel, fordi deres pris er lidt højere, men i betragtning af enhedens designfunktioner er det berettiget.

Et vigtigt træk ved UN2 Meshed-H 0,75 “Omega-patronen; WHIRL T1 Refillable Pod er luftstrømsjusteringen, der realiseres med en lille skyder på siden af patronen.

For at genopfylde patronen skal du vende den på hovedet og hælde 3 ml væske i det lille hul, der er udstyret med en kontraventil. Væsken skal hældes på flasker med tynde nipler, ellers vil noget af den blive på overfladen af patronen, og det vil ikke være særlig behageligt.

Konklusioner og indtryk

Uwell Whirl T1 kit er på den ene side et traditionelt Pod-system, men på den anden side har det nogle originale ideer, som endnu ikke er blevet implementeret af andre producenter. Det, der gør dette sæt interessant, er den ukonventionelle trekantede form, muligheden for at ændre effekten og luftstrømskontrollen, hvilket er sjældent for et POD-system.

Fordele og ulemper

Fordele

Du skal tage patronen ud af batteripakken for at genopfylde den og ændre luftstrømsindstillingerne;

Kun én type patron med indbygget fordamper.

Fordele

Kompakt størrelse;

Originalt etui;

Seks farver at vælge imellem;

Kraftigt batteri;

Hurtig opladning;

Evnen til at ændre arbejdskraften;

Justerbart blæs;

God overførsel af smag.