Anmeldelse af Suorin Air Plus Pod System Kit

Det faktum, at POD’er for nylig er blevet de mest populære og bedst sælgende vape-enheder, er kendt af alle vapers, der følger markedet. Årsagen til dette er meget enkel, mange vapers bevæger sig gradvist væk fra store box-mods og atomizers, samt skifter til væsker baseret på salt nikotin. POD-systemer er blandt andet kompakte og har evnen til hurtigt at mætte kroppen med nikotin. Mange vapers husker et af de første POD-systemer Suorin, som på et tidspunkt skabte en lille furore i sin klasse. I lang tid hvilede producenten på laurbærrene fra denne enhed, men besluttede ikke at stoppe der, så et nyt POD-system blev præsenteret – Suorin Air Plus Pod System Kit. Den nye enhed har fået et opdateret design, et kraftigt batteri, mere strøm og USB Type-C. Men på samme tid er enheden stadig stilfuld, moderigtig og produktiv.

Generelle data

Suorin Air Plus Pod System Kit” er et kompakt POD-system udstyret med et kraftigt batteri, et enkelt, men kraftfuldt kort og kører på udtagelige patroner, der er designet til væsker baseret på saltnikotin. Producenten har ikke ændret særlig meget på konceptet for sin enhed og efterladt den i samme formfaktor som den første version, men den nye Suorin Plus var lidt højere, men tyndere. billig e cigaret Takket være det kraftige batteri har enheden en ret høj autonomi og kan oplades fuldt ud på 40-50 minutter. Udskiftningspatroner har et anstændigt volumen og fungerer på fordampere designet til væsker på salt og organisk nikotin. Producenten tilbyder Suorin Air Plus Pod System Kit” i otte farver: sort, sølv, rød, guld, lilla, turkis, blå og grå.

Sæt

Naturligvis er det ikke nødvendigt at tale om en særlig pakke POD er POD, så vaper vil få:

Sourin Air Plus Device batteripakke;

Sourin Air Plus-patron;

USB Type-C-kabel til opladning;

Garantikort;

Udseende og design

Næsten alle dampere husker den første version af Sourin, designet som et stilfuldt rektangel med afrundede hjørner. Suorin Air Plus Pod System Kit er lavet i den samme genkendelige stil og formfaktor, som helt sikkert vil falde i mange damperes smag. Selvfølgelig er dimensionerne lidt større, men det skyldes, at den nye version bruger et mere kraftfuldt batteri, der giver en betydelig autonomi. Hvis vi taler om dimensionerne, er de 93,2 * 49,9 * 9,9 mm, så enheden kan let bæres i en skjortelomme, jakke eller i en kvindes clutch.

På trods af at Suorin Air Plus Pod System Kit er lidt større end sin forgænger, er det udstyret med en batterikapacitet på 930 mAh, hvilket er en seriøs påstand om autonomi. Batteriet oplades via micro-USB Type-C-stik med 1A strøm, og producenten hævder, at det tager 50 minutter at oplade batteriet helt.

Det er meget praktisk, at der på siden af enheden er fem lysdioder, som du kan overvåge niveauet for batteriopladning med.

Enhedens maksimale effekt er 22 watt, så den er perfekt til mange dampere, der foretrækker at dampe med højmodstandsfordampere. Det er værd at nævne, at den spænding, der leveres til fordamperen, varierer fra 3,3 til 4,2 volt og justeres automatisk afhængigt af modstanden i den installerede fordamper.

Fordamper og betjeningsfunktioner

Ligesom sin forgænger bruger Suorin Air Plus Pod System Kit en udskiftelig patron. Skeptikere kan sige, at dette format ikke længere er relevant, og det erstattes af systemer med evnen til kun at udskifte fordamperen, ikke patronen. Men under hensyntagen til det faktum, at enhedens kompakte størrelse, især dens bredde, ikke giver dig mulighed for at bruge udskiftelige fordampere, bliver du nødt til at skifte patron.

Producenten foreslår at bruge patroner med 0,7 og 1 ohm modstand, hvilket er perfekt til brug af saltnikotinbaserede væsker. Patronen er fastgjort til batteripakken med magnetiske stik, der holder den sikkert.

For at genopfylde patronen skal du tage den ud af batteripakken, vende den om, åbne de to silikonepropper og hælde væsken på, både baseret på organisk nikotin og saltnikotin. Det er værd at sige, at patronen har et volumen på 3,2 ml, så enhedens autonomi vil ikke give anledning til tvivl. Aktivering er traditionel for sådanne enheder ved at puste, hvilket er meget praktisk og praktisk.

Konklusioner og indtryk

Hvis en vaper er på udkig efter en kompakt, stilfuld og produktiv enhed, der har fremragende autonomi, er Suorin Air Plus Pod System Kit hans valg. Designet i et minimalistisk design, let at bruge og vedligeholde, vil denne POD være et rigtigt fund for mange.

Advantages and disadvantages

Ulemper

Kun to patronmodstande;

Ubekvem placering af tilspændingshullet.

Fordele

Kompakt størrelse;

Stilfuldt design;

Stor autonomi;

Hurtig opladning;

Stor mængde patron;

Aktivering ved at puste;

Anstændig smag.