Anmeldelse af Uwell Valyrian Pod Kit

For ikke så længe siden dukkede POD-systemer, designet til at bruge væsker baseret på salt nikotin, på vape-markedet. Og efter deres udseende forsøger mange producenter ikke kun at have enheder af et sådant format i deres sortiment, men tilbyder også konstant flere og flere nye interessante og originale POD-systemer. Praksis har vist, at for mange vapers er mere interessante AIO-systemer, der kan serviceres. Et sådant system blev udgivet af firmaet Uwell og kaldte det Valyrian Pod Kit POD af en eller anden grund. Udviklerne af virksomheden gav ikke kun mulighed for at bruge to varianter af vaporizers, men gjorde også et godt stykke arbejde med designet af enheden, hvilket gjorde det ikke bare lakonisk, men på en eller anden måde stramt.

Generelle data

Uwell Valyrian Pod Kit AIO-system af mellemstørrelse, udstyret med et kraftigt batteri, der arbejder med proprietære chipset i automatisk tilstand og designet til installation af udskiftelige vaporizers. Form-faktor, hvor enheden er lavet ganske enkel, men samtidig tiltrækker dampernes opmærksomhed med dens korrekte geometriske former og klassiske udførelse. atomizer Proprietært chipset indstiller automatisk spændingen på udskiftelige vaporizers afhængigt af deres modstand. Uwell Valyrian Pod Kit er i øjeblikket kun tilgængelig i sølv- og guldversioner, men det er usandsynligt, at det forstyrrer vapers, da begge designs er stilfulde og praktiske.

Kit

At sige, at dette AIO-system er færdiggjort på en speciel måde, er det ikke muligt, det er snarere standarden for enheder i dette format. Derfor vil damperen i kassen finde:

Valyrian Mod batteripakke;

Aftagelig patron med forudinstalleret 0,6 ohm vaporizer;

Ekstra 1,0 ohm fordamper;

USB-opladningskabel;

Garantikort;

Brugermanual.

Valyrian Mod batteripakke

Naturligvis vil vapers, der følger udviklingen af vape-markedet og de enheder, der konstant dukker op fra forskellige producenter, sige, at Uwell Valyrian Pod Kit er en enhed, der ikke kan overraske. På den ene side vil de have ret, fordi der ikke er noget supernyt eller overnaturligt i enheden, men på den anden side har udviklerne gjort alt for at få det nye AIO-system til at behage vapers. Vi kan ikke sige, at Uwell Valyrian Pod Kit er en dårlig enhed, fordi den helt sikkert vil finde sine købere blandt vapers, der leder efter lakoniske og stringente enheder.

Dimensioner på Uwell Valyrian Pod Kit er ikke rigtig små – 92×37,3×17,2 mm, men hvis du tager det kraftige batteri i betragtning, er de ret logiske. Udviklerne var meget opmærksomme på enhedens design – en traditionel, let kantet enhed med let afrundede hjørner og kanter. Kroppen er lavet af aluminiumslegering, på hvis overflade der er en ret stor gravering VLRN, hvilket betyder Valyrian. Designet er i det hele taget meget enkelt, kortfattet og lidt stramt, men mange vapers kan bedst lide dette design.

Valyrian Mod batteripakken er drevet af et indbygget 1250 mAh batteri, hvilket er en meget god indikator for en enhed af dette format. Batteriet oplades ved hjælp af et standard mikro-USB-stik placeret i den nederste ende af enheden.

Uwell Valyrian Pod Kit er udstyret med et simpelt proprietært chipset, som du kan få effekt på op til 25 watt. Justering af spændingen, der leveres til fordamperen, er ikke medtaget, chipsættet indstiller det automatisk afhængigt af hvilken modstand den installerede spole har. Aktivering sker ved hjælp af en stor nok brandknap på et af sidepanelerne.

Uwell Valyrian Pod Cartridge

Udviklerne af virksomheden tog en klog beslutning om at udstyre Uwell Valyrian Pod Kit ikke med aftagelige patroner med indbyggede vaporizers, men med aftagelige vaporizers, hvilket gør det maksimalt bekvemt at bruge enheden, og hvad der er vigtigt, økonomisk fordelagtigt (vaporizers koster altid mindre end patroner).

Producenten tilbyder to fordampere med 0,6 og 1 ohm modstand, så fordamperen selv kan bestemme den bedste løsning med hensyn til træk og mængde af damp. Som det fremgår tydeligt af modstanden, er 0,6 ohm vaporizer designet til organiske nikotinvæsker og 1,0 ohm til salt nikotinvæsker.

Det er værd at hylde udviklerne af virksomheden, som har leveret en lille skyder på siden af patronen, som kan bruges til at justere luftstrømmen. På den øverste ende af patronen er der en anden skyder designet til genopfyldning – du skal bare skubbe den til side og hælde 3 ml væske i det lille hul.

Konklusioner og indtryk

Uwell Valyrian Pod Kit er valget af vapers, der ønsker en stilfuld og kompakt enhed, og som ikke ønsker at bruge meget tid på vedligeholdelsen. AIO-systemet er interessant, fordi damperen kan bruge det med forskellige typer væsker, justere luftstrømmen og få en ganske autonom enhed.

Fordele og ulemper

Ulemper

Du skal fjerne patronen fra batteripakken for at justere trækkraften;

Ingen strømstyring.

Fordele

Stilfuldt design;

Praktisk placering af brandknappen;

Batteri med stor kapacitet;

To typer udskiftelige vaporizers;

Justering af luftblæsningen;

Praktisk genopfyldning;

God smagsoverførsel.