Anmeldelse af UWELL Valyrian 2 300W startsæt

Generelle data og design

Designet af enheden er i det hele taget ret godt, selvom det er omfangsrigt. Men forstøveren ser klart bedre ud end box mod. Det minder meget om 2016-enheden. Formen på box-mod’en er uregelmæssig femkantet og på trods af de mange ansigter, viser historien, at det er ganske behageligt at holde en box-mod af en sådan form. Alle betjeningsknapper er placeret på frontpanelet, nemlig LED-display, knap Fire og vippen under hvilken Usb-stikket til opladning. På siden er der åbninger til gasudstødning.

Atomizer skiller sig ikke ud og har bare et flot og multitonet design. Farvepaletten er ret mærkelig i forhold til den komplette box mod. I den røde version kun røde øreringe og den nederste del af dryptypen, i forhold til de røde indsatser på boksen mod, og i den blå version af boksen mod selve blå forstøver. billig e cigaret Den samme situation er med de lilla og stålversionerne. Der er i alt 4 farvemuligheder tilgængelige.

Sættet

1 x VALYRIAN ? TANK

1 x VALYRIAN ? Mod

1 x Power Glas

1 x 0,32″ Omega; UN2 Single Meshed Coil (forudinstalleret)

1 x 0,14″ Omega; UN2-2 dobbeltmasket spole

1 x åbningssæt

1 x Micro USB kabel

2 x brugermanual

Ret godt sæt, men denne vaporizer burde have været en helt anden. Lad os bare sige, at disse fordampere er gennemsnitlige sammenlignet med de andre tilgængelige fordampere. Efter min mening burde de have inkluderet en vaporizer for maksimal høj (0,15 ohm) og en smagsfordamper med tre spoler på nettet (0,16 ohm).

specifikationer

” Batteri pakke

Mål: 74 x 49 x 41 mm

Strømkilde: 3 batterier 18650 (købes separat)

Effektområde: 5-300W

Spændingsområde: 0,7-10,0V

Understøttet modstandsområde – VW-tilstand: 0,1-3,0 ohm

Understøttet modstandsområde – TC-tilstand: 0,1-1,0 ohm

Temperaturkontrol: 200 “deg; -600” deg; F / 100 “deg; -315 “deg; C

Box Mod materiale: zinklegering og aluminium

OLED skærm

MicroUSB stik

510 guldbelagt stik

Features box mod kan nemt kaldes en top. Box Mods med meget kraft kan erklæres som middagseksisterende. Så hvis du har brug for en virkelig kraftfuld enhed, er dette dit valg. Udover varivolt fungerer box-mod’en i varivolt-tilstand, termisk kontrol og TCR. Så teknisk set er den i stand til at tilfredsstille enhver køber.

Forbindelsespuden er stor nok til at passe forstøvere op til 30 mm i diameter uden problemer, men hvis du bruger en større diameter, får du et ubehageligt trin. Konnektoren har en forgyldt stift, som er god til at minimere strømglidning.

Forstøver

29 mm diameter

Tankkapacitet 6ml

Glas: Pyrex

Forstøvermateriale: Rustfrit stål

Vaporizer selvrensende teknologi

Top Fyld

Uwell Valyrian II 2 Coil Series fordampere:

– 0,15 ohm FeCrAl Quadruple Coil

– 0,32 ohm FeCrAl UN2 Single Meshed Coil

– 0,14 ohm FeCrAl UN2-2 Dual Meshed Coil

– 0,16 ohm FeCrAl UN2-3 Triple Meshed Coil

510 guldbelagt stik

Meget flere farver end i sættet, som du kan købe separate

Atomizer kan sagtens kaldes huge som box mod, så de går ret godt sammen. Men den effekt, som forstøveren er i stand til at arbejde med, er ikke så høj, op til 120 W. Ikke desto mindre er der mange vaporizer-varianter, og alle kan finde sin zen. Der er en variant til smagsstoffer og til skyjagt, så alle bliver glade.

Forstøverens volumen er ikke lille og er 6 ml, men for denne størrelse er tankens volumen lidt mere, omkring 7-8 ml. Dette skyldes den ret store størrelse af fordamperne. Tanken genopfyldes gennem ret store huller på toppen af forstøveren, som er under klappen. Låget åbnes med en knap og efter min mening er det en ret praktisk løsning, men ingen ord om beskyttelsessystemet. Det ville ikke være rart, hvis tanken blev åbnet i din lomme, ville det? I betragtning af størrelsen af enheden generelt ville den ikke passe i din lomme.

Stikket er guldbelagt, hvilket er godt for strømledningsevnen. Luftstrømmen er lavere og kan justeres ved at dreje på justeringsringen.

Konklusioner og indtryk

Den maksimale effekt, som en af fordamperne kan arbejde ved, er 120 W, hvilket leder til spørgsmålet om, hvorfor der ikke er en fordamper til mindst 150+ W. Svaret er enkelt – autonomi. Hvis du bruger sættet på det højeste for vaporizers effekt, kan det arbejde hele dagen uden opladning. Alligevel vil jeg gerne se mere kraftfulde vaporizers. Ellers er det et fantastisk sæt, men for begyndere vil jeg ikke anbefale det, bare fordi de ikke behøver at jage sådan en strøm, og sættet er ikke det billigste.

Fordele og ulemper

Fordele

Pris

Størrelse og vægt

Vaporizers kan ikke afsløre det fulde potentiale af boksen mod

Fordele

Strøm

Muligheder for driftstilstande

Kit

Vaporizers selvrensende

Mere Power

Autonomi