Anmeldelse af Uwell Popreel PK1 Pod Kit

For mange vapers (især dem, der startede i de dage, hvor Fuchai 213 og Ryksa var populære) var fremkomsten af salt nikotin og væsker baseret på det en reel opdagelse. Det viser sig, at du kan stille din nikotintrang i et par pust uden at få et hårdt slag, hvilket er uundgåeligt, når du damper stærke væsker baseret på basisk nikotin. Men for at fordampe sådanne væsker skal du købe et POD-system på forhånd. Firmaet Uwell har haft stor succes med produktion af POD-systemer, og nu tilbyder de en masse enheder i et sådant format. Men det betyder ikke, at virksomhedens udviklere hviler på laurbærrene, de arbejder konstant, og et eksempel på dette er det nye POD-system Uwell Popreel PK1 Pod Kit.

Generelle data
Uwell Popreel PK1 Pod Kit er et kompakt POD-system med et indbygget batteri med medium kapacitet, designet til brug af aftagelige patroner med en indbygget fordamper til dampning af væsker baseret på salt nikotin. Enheden er lavet i en ret populær formfaktor af en kompakt firkant med afrundede kanter og hjørner og en fremstående ergonomisk dryp-tip. Enheden er så nem at bruge som muligt, så den aktiveres ved at puste. Enhedens autonomi er ikke den største, men en dags batterilevetid er garanteret. POD-system er designet til installation af aftagelige patroner med en indbygget fordamper på gittermodstanden på 1,2 ohm. Du kan købe Uwell Popreel PK1 Pod Kit i fire pastelfarver – Macaron Blue, Apple Green, Abricot Beige, Milk White.

Kit .
På trods af at enheden tilhører en meget simpel serie, er den pakket ganske anstændigt og interessant, så i kassen vil damperen være i stand til at finde:

Popreel PK1 batteripakke;
2 ohm UN2 meshed Pod;
snor;
Udskiftning Drip-Tip;
Brugermanual.

Popreel PK1 Battery Pack
Efter at vape-markedet blev særligt efterspurgt efter POD-systemer, omformaterede Uwell-firmaet hurtigt sin produktion og fokuserede på enheder af denne klasse. I øjeblikket har virksomhedens sortiment en masse enheder af denne type, som hver især er efterspurgt blandt vapers. Virksomhedens udviklere og marketingfolk besluttede endnu en gang at minde om sig selv og præsenterede et nyt POD-system Uwell Popreel PK1 Pod Kit, som helt sikkert vil finde sine fans.

Uwell designere, da de udviklede Popreel PK1 Pod Kit besluttede at bruge populær af mange vapers form-faktor – en lille firkant med afrundede kanter og hjørner, som er kronet med ergonomisk lille dryp-tip. Enheden er udelukkende lavet af plastik, så den vejer kun 35,9 gram. Den er meget kompakt 70,44513,5 mm, så den tager minimal plads i lommen. Det er værd at sige, at enheden er lavet i ganske varme behagelige farver, så det ser lidt legetøjsagtigt ud.

For at gøre vaperen mest behagelig at bære enheden, er den udstyret med en snor, som er fastgjort til et lille øre, placeret i et af enhedens hjørner.

Uwell Popreel PK1 Pod Kit fungerer med 520 mAh indbygget batteri, hvorigennem du kan få autonom betjening af enheden inden for en til to dage. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket i den nederste ende af enheden.

POD-systemet er udstyret med det enklest mulige chipset, takket være hvilket det fungerer med en stabil effekt på 13 watt. Aktivering af enheden sker ved at puste, hvilket er ret logisk. Der er en LED-indikator på siden, der giver dig mulighed for at overvåge batteriniveau, aktivering og opladning.

UN2 meshed pod-patron.
I betragtning af at Uwell Popreel PK1 Pod Kit er en ret kompakt enhed, bruger den en udskiftelig patron med en indbygget fordamper i stedet for udskiftelige vaporizere. Patronen holdes i batteripakken af stærke magneter.” UN2 Meshed Pod-patronen har en indbygget 1,2 ohm mesh-fordamper, der vil glædeligt overraske med sin smagslevering. Blæsekontrol er ikke tilvejebragt, men som standard vil vaperen få en moderat tight draw, så tæt på MTL som muligt.

Det positive punkt ved Uwell Popreel PK1 Pod Kit er opladningen, for for at fylde patronen skal du blot fjerne mundstykket (der er en reserve i sættet for en sikkerheds skyld) og hælde 2 ml væske i et lille hul. Det anbefales at bruge PG/VG 50/50, så du får en længere patronlevetid.

Konklusioner og indtryk
Du kan ikke sige, at Uwell Popreel PK1 Pod Kit er radikalt anderledes end lignende enheder fra andre producenter, men der er noget ved det, der fanger dit øje. POD-systemet er kompakt, så let at bruge som muligt, med god smagslevering og ganske anstændig autonomi for sin størrelse.

Fordele og ulemper

Ulemper

Kun én patron mulighed;

Mangel på traditionelle farver af sort, grå.

Fordele

Kompakt størrelse;

Lav vægt;

Batteri med høj kapacitet;

Aktivering når du tegner;

Indbygget vaporizer på gitteret;

Let at genopfylde;

Fint sæt.