Anmeldelse af Uwell Popreel P1 Pod Kit

Hvad angår saltet nikotin og nikotinbaserede væsker, er der en løbende debat om, hvorvidt vapers skal skifte til det i massevis. Dette er et spørgsmål for alle, nogle kan lide saltvæsken, og nogle kan være mistænksomme over for dem. Men faktum er, at flere og flere vapers beslutter sig for at fordampe dem. Selvfølgelig skal du købe POD-systemer til vaping, der er mange af dem på markedet, og ikke alle vapers kan lide funktionelle og store enheder af denne type, mange foretrækker noget kompakt og så enkelt som muligt. Specielt for sådanne vapers firmaer udgav Uwell Popreel P1 Pod Kit, han adskiller sig dog med enkelhed, men har et par esser i ærmet, hvilket helt sikkert vil spille til hans fordel, når han skal vælge et POD-system.

Generelle data

Uwell Popreel P1 Pod Kit” er et kompakt POD-system, udstyret med ikke et særligt kraftigt batteri, designet til at installere aftagelige patroner med en indbygget fordamper til dampning af væsker på salt nikotin. Designet af enheden er ret interessant – en kompakt stick der ligner et stykke legetøj, det er plastik, uden skarpe hjørner og kanter, med minimal indretning, men i de originale farver. Enheden tilhører den simple serie, så den aktiveres ved pust og er ikke udstyret med et batteri med høj kapacitet , men det er nok til en dag med selvstændigt arbejde. POD-system er designet til installation af udskiftelige patroner med indbyggede vaporizers med modstand på 1,2 ohm med en stram cigaretpust. Du kan købe Uwell Popreel P1 Pod Kit” i fire originale farver – Abrikos Beige, Milk White, Apple Green, Macaron Blue.

Kit.

Det er ret logisk, at enheden i et sådant format ikke kan fuldføres på nogen måde usædvanlig, så alt er enkelt, lakonisk og endda en smule dårligt (ingen opladningskabel i sættet). Derfor vil damperen i papkassen finde:

Popreel P1 batteripakke;

UN2 Meshed-H 1,2″ Omega-patron; POPREEL P1 Genopfyldelig Pod (forudinstalleret);

Udskiftning af mundstykke;

Bruger manual.

Popreel P1 batteripakke

Segmentet af POD-systemer udvides konstant, og du kan finde så originale enheder, at du er overrasket over, at det blev opfundet af en person fra Jorden og ikke fra et sted på Alpha Centauri. Men samtidig forsøger mange producenter at producere enheder, som er lavet i et mere eller mindre standarddesign. Virksomheden Uwell er blevet berømt i segmentet af POD-systemer med sin linje Caliburn, som i øjeblikket tæller omkring et dusin enheder. Uwell Popreel P1 Pod Kit” er en ret original enhed, som har ret til at eksistere.

Det første indtryk af Uwell Popreel P1 Pod Kit” er ikke et POD-system, men et legetøj, fordi enheden ikke forbindes med vaping visuelt (især i tilfælde, hvor damperen brugte Zeus før). Enheden er lavet i den traditionelle stick. formfaktor, med skarpe hjørner og kanter i. Helt ærligt vil vi kalde enheden sød – alt i den er pæn, foldbar, endda varm til en vis grad. POD-systemet er ret kompakt 110*23*13 mm, og letvægts (bruger kun plastik) – kun 31 gram.

Uwell Popreel P1 Pod Kit” er drevet af et indbygget 400 mAh batteri ikke meget, men en eller to dage (tiden afhænger af intensiteten af vaping) til at fordampe garanteret. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i den nederste ende af enheden.

Enheden har et ret simpelt chipsæt, som udfører to opgaver med at give alle typer beskyttelse og drift af enheden på en konstant 13 watt. Enheden aktiveres ved pust. I bunden af POD-systemet er der en LED batteriladningsindikator, som også lyser ved aktivering og under opladning.

Popreel P1 POD patron

Udviklerne besluttede at udstyre Popreel P1 med en udskiftelig patron med indbygget fordamper, som holdes i batteripakken af stærke magneter. Det er interessant, at enheden er komplet med et ekstra mundstykke, som kan bruges i tilfælde af, at damperen mister hele sættet.

Popreel P1 UN2 Meshed-H patron er på nettet med 1,2 Ohm modstand, så dampen med garanti får en god smag. Enheden er oprindeligt placeret som MTL, så luftstrømskontrollen er ikke forsynet med den.

Opladning af patronen er ikke original, mundstykket fjernes og 2 ml væske hældes i et lille hul med en kontraventil. Det er vigtigt at vide, at producenten har placeret denne enhed som en enhed til salt nikotin stærke væsker med et PG/VG-forhold på 50/50.

Konklusioner og indtryk

Vi kan ikke sige, at “Uwell Popreel P1 Pod Kit” adskiller sig væsentligt fra dets modstykker, da det er et ganske standard POD-system. Men på samme tid på grund af det originale design, brugervenlighed og god smagsoverførsel vil mange vapers helt sikkert kunne lide denne enhed.

Fordele og ulemper

Ulemper

Relativt kort autonom funktion;

Intet ladekabel medfølger.

Fordele

Kompakt størrelse;

Lav vægt;

De originale farver;

Hurtig opladning;

Aftageligt mundstykke;

Mesh fordamper;

Praktisk genopfyldning.