Anmeldelse af Uwell Popreel N1 POD kit

Fejringen af det nye år i Kina kan roligt sammenlignes med fejringen i Rusland i to uger, næsten alle holder op med at arbejde, inklusive vapingvirksomheder. Så næsten alle kinesiske producenter af vape-enheder har suspenderet deres arbejde, men for at hvile og få styrke. Men det betyder ikke, at der ikke dukkede noget nyt op i denne periode, selvom dette mere er undtagelsen end reglen. Et af de få virksomheder, der besluttede at præsentere en ny enhed på dette tidspunkt, er Uwell. Virksomheden præsenterede Uwell Popreel N1 POD-kit temmelig middelmådigt POD-system, som selvom det ikke er innovativt, men det kan interessere mange vapers.

Generelle data

Uwell Popreel N1 POD kit er et kompakt POD-system med indbygget batteri med gennemsnitlig kapacitet, så let at bruge som muligt og designet til installation af aftagelige patroner med indbyggede vaporizers. Det nye POD-system ligner en traditionel kompakt stick lavet af plastik, og enhedens overflade er struktureret og behagelig at røre ved. Enheden aktiveres ved pust, så den er meget nem at bruge. Enheden er designet til at bruge aftagelige patroner med en indbygget fordamper på nettet med en modstand på 1,2 ohm. Uwell Popreel N1 POD kit fås i seks farver – Pearl White, Champagne, Forest Green, Coral Red, Calm Blue og Matte Black.

Kit

Dette POD-system tilhører det simple segment, så det udføres meget enkelt. I kassen finder damperen:

Popreel N1 batteripakke;

FeCrAl UN2 Meshed-H Pod 1,2 Ohm;

Bruger manual.

Popreel N1 batteripakke

Udvalget af POD-systemer produceret af Uwell kan forbløffe selv en skeptisk vaper, der er mange enheder af et sådant format, og enheder af dette mærke er næsten altid i toppen af salget (bare husk serien Caliburn). På trods af at der er mange POD-systemer, tænker virksomhedens udviklere ikke på at stoppe, og eksemplet er et nyligt præsenteret enhed Uwell Popreel N1 POD-kit, som ikke vil være en revolution inden for vaping, men det vil helt sikkert finde sit fans.

Det faktum, at Uwell Popreel N1 POD kit er lavet i en traditionel for enheder af denne type formfaktor stick, det er logisk og berettiget, fordi disse enheder er mest begunstiget af vapers, der foretrækker at fordampe de salt nikotinbaserede væsker. Enheden har en kompakt størrelse 102,2 * 22,1 * 11,5 mm, og den beskedne vægt på 27 gram på grund af det faktum, at kroppen er lavet udelukkende af plastik. Et af enhedens karakteristiske træk er husets teksturerede overflade, som udfører to funktioner på én gang – dekorativ (enheden ser original ud) og praktisk (ribbet overflade giver dig mulighed for at holde den i hånden uden meget besvær).

Power Uwell Popreel N1 POD kit giver indbygget batterikapacitet på 520 mAh er ikke meget, men for en dag eller to med selvstændigt arbejde vil det være nok. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket placeret i den nederste ende af enheden, 1A strøm, så du kan oplade batteriet helt på 40-50 minutter.

POD-systemet er designet til at arbejde med en konstant effekt på 10 watt, og strømmen er konstant og ændrer sig ikke, når batteriet er afladet. I midten af enheden er der en originalt designet LED-indikator, som skifter farve afhængigt af batteriniveauet.

Popreel N1 patron

I betragtning af den kompakte størrelse og enkelhed af Uwell Popreel N1 POD-sættet, bruger det udskiftelige patroner i stedet for udskiftelige vaporizers. Det faktum, at mundstykket i patronen har en flad form, gør det så praktisk og praktisk som muligt.

Popreel N1 POD patron med den indbyggede vaporizer på kantal mesh med modstanden 1,2 Ohm giver dig mulighed for at få en meget god smag. Der er ingen luftstrømskontrol, men enheden har et stabilt tæt MTL-træk.

For at genopfylde patronen skal du tage den ud af batteriboksen, åbne silikonestikket på siden af enheden og hælde 2 ml væske, POD-systemet er designet til at bruge salt nikotinbaserede væsker.

Konklusioner og indtryk

Uwell Popreel N1 POD-kit er et simpelt POD-system, der fascinerer med sin enkelhed og praktiske funktion. Hvis en vaper vil have en enhed, der er enkel, pålidelig og nem at bruge, så er Uwell Popreel N1 POD-sættet præcis, hvad han har brug for.

Fordele og ulemper

Ulemper

Svag ladestrøm;

Skal fjerne patronen fra batteripakken til genopfyldning.

Fordele

Kompakt størrelse;

minimal vægt;

Det originale design;

Batteri med høj kapacitet;

Aktivering ved pust;

Indbygget vaporizer på gitteret.