Anmeldelse af Uwell Nunchaku RDA 80W Starter Kit

I vapingverdenen har der for nylig været en interessant trend – enheder, der var populære for tre eller fem år siden, kommer tilbage i en lidt opdateret form. Et eksempel på dette er ego tube mods, hvis relevans ikke er i tvivl. Det er klart, at med ego er de nye modeller designet til væsker med salt nikotin, men med pipeheads er situationen en smule mere kompliceret – de er blevet mere produktive og funktionelle. Et af de nye produkter i denne klasse er Nunchaku RDA 80W Starter Kit fra den ret berømte kinesiske producent Uwell, som vil glæde dig ikke kun med dets originale design, men også med dets tekniske egenskaber.

Generelle data

Uwell Nunchaku RDA 80W Starter Kit er en box mod, eller rettere en mod lavet i form af et rør, meget ligesom en mechmod, men med en chip installeret og et komplet sæt beskyttelser. Dette startsæt er komplet med et drop med samme navn, designet til at få lige dele smag og bulk. Producenten giver vapers valget mellem en af farverne blå, hvid, bordeaux, mintgrøn og oliven. billig vape Uwell-firmaet tilbyder sådanne farver af en grund til, at mange vapers er trætte af sorte og stålenheder. Med sin lille størrelse er Uwell Nunchaku i stand til at arbejde med 80 watt strøm leveret af et standard 18650 batteri installeret i bunden.

Kit

I betragtning af, at dette er et startsæt, har Uwell leveret et ret omfattende sæt, der giver dig mulighed for at servicere hovedsageligt forstøveren. I mærkets æske kan du finde:

Uwell Nunchaku Mod;

Uwell Nunchaku RDA;

To nichromspiraler med 0,3 ohm modstand;

En speciel T-formet skruetrækker bruges til at installere spolerne i dryppen;

Squonk pin;

Et sæt fingersætninger;

Noget japansk absorberende bomuld;

Ekstra isolator og skrue;

USB-kabel;

Bruger manual.

Producenten er ikke forgæves. Dette startsæt-vaper behøver kun at pakke det ud, indstille spiralerne og lægge vatten i drypspidsen, indsætte batteriet, og du kan nyde en anden enhed fra Uwell.

Uwell Nunchaku Mod

Uwell Nunchaku Mod er en typisk repræsentant for moderne rørmods, hvis design kombinerer minimalisme og praktisk. Med sin ret beskedne størrelse er mod’en designet til at passe til 24 mm forstøvere, og dens diameter i den mest omfangsrige del er 27,5 mm. Denne tekniske løsning er interessant, fordi enhedens ergonomi er på højeste niveau, den ligger perfekt i hånden, glider ikke ud og kan sikkert bruges af vapers med små håndflader (ikke skolebørn!).

Apparatet er lavet af rustfrit stål med efterfølgende maling. På maleriet er det værd at stoppe lidt – malingen er pulverlakeret og derefter dækket med et lag lak, som giver enheden en vis glans. Denne løsning appellerer måske ikke til alle, men et stort udvalg af farver giver dig mulighed for at skille dig ud fra mængden.

Det proprietære Uwell-kort er designet til at bruge enheden i standardtilstandene variwatt, termisk kontrol og bypass. Ved første øjekast kan det virke som en mechmod, men faktisk har brættet inde i Nunchaku Mod et komplet sæt beskyttelser, der gør det helt sikkert at bruge. I bunden af tube-moden er der en miniatureskærm, som viser et standardsæt med information om betjeningen af enheden. +/- knapperne er placeret i nærheden af displayet, så det er meget nemt at indstille tilstande og effekt, processen styres uden problemer. Affyringsknappen er meget solid og trykkes ubesværet ned med et hørbart klik. Enheden arbejder med viklinger fra 0,1 Ohm, så brugeren har mulighed for at opfange den spole, der bedst opfylder hans krav. Tro ikke, at den maksimale effekt på 80 watt ikke er nok, for med modstanden på 0,2-0,3 ohm varierer arbejdseffekten fra 50-70 watt.

Uwell Nunchaku RDA

Det komplette Uwell Nunchaku RDA-dryp er lavet i samme stil som rørhovedet, så det ser ét stykke ud på det. Drypet er enkelt nok, uden dikkedarer, med en justerbar sideudblæsning. Basen i Nunchaku RDA er to-stablet, med spiralerne modmonteret. Det er værd at sige, at basen er meget lig Druga RDA, men skruerne til fiksering er skruet med en speciel skruetrækker, fordi sekskanten ikke er standard på dem. Hvis du vil, kan du erstatte den 810. dryp-type uden dongle med en anden fra din samling. Den vigtige egenskab ved denne vape er, at den kan bruges både med to spiraler og med en spiral, specielt til dette formål er der et udhæng i kuplen, der overlapper nedblæsningen.

Generelt indtryk og konklusioner

Vi kan roligt sige, at Uwell Nunchaku RDA 80W Starter Kit er et ganske interessant startsæt, som vil appellere til dem, der kan lide ikke-standardiserede tekniske løsninger og ikke glemmer funktionaliteten. Røret med sin lille størrelse kræver ikke meget plads at bære, i lommen er det praktisk talt ikke synligt. Ifølge nogle vapers kan denne enhed trygt erstatte standard box-mods, hvilket giver en tilstrækkelig mængde smag og bulk.

Fordele og ulemper

Fordele

Uhensigtsmæssig tællerinstallation af to spiraler;

Høj pris.

Ulemper

Det utraditionelle design;

Stort udvalg af farver;

Tilstedeværelsen af et komplet sæt af beskyttelser;

Kompakt størrelse;

Let at bruge bord;

Nem betjening og vedligeholdelse.