Anmeldelse af Uwell Nunchaku 2 Kit

I et stykke tid nu har et af de mest populære formater af vape-enheder været pipe-mods. En sådan popularitet skyldes det faktum, at vaperen får en praktisk at bruge enhed, der minder lidt om traditionelle mechmods, men samtidig har den et komplet sæt beskyttelser til sikker brug. Samtidig er der aldrig krav på enheder af dette format med hensyn til ergonomi. Mange vapers kender sådan en berømt pipe-mod fra firmaet Uwell Nunchaku, som var i stand til at forårsage et sus af nostalgi. I troen på succesen besluttede virksomhedens specialister at udvide denne serie, så lyset så Uwell Nunchaku 2 Kit noget modificeret, udstyret med et nyt bord og den originale kontrol. Producenten lover, at den nye enhed ikke vil blive styret af de sædvanlige taster, og med en indbygget positionssensor er det usædvanligt, usædvanligt, men i det mindste interessant.

Generelle data
Uwell Nunchaku 2 Kit-startsæt, bestående af en pipe-mod, arbejder på batterier i tre størrelser og udstyret med et moderne produktivt bord, og forstøver på aftagelige fordampere. Designet af den nye luftfugter er meget genkendeligt, men dette er mere et plus end et minus, fordi denne formfaktor er efterspurgt blandt mange vapers. billige e væsker Udviklerne af virksomheden har forsynet enheden med et nyt chipsæt Uwell BIEN-chip, som ikke kun er kendetegnet ved ydeevne og pålidelighed, men også kan styres af en seks-akset bevægelsessensor, og dette er en ganske innovativ løsning. Den komplette tank fungerer på udskiftelige vaporizers, takket være hvilke der ikke vil være problemer med smag og bulk. Du kan købe Uwell Nunchaku 2 Kit i fire farver blå, sort, sølv og regnbue.

Kit
Startsættet er pakket på en sådan måde, at fordamperen ikke vil have nogen problemer og vanskeligheder efter at have købt det. Du kan ikke sige, at æsken vil indeholde noget overnaturligt, men den har alt til at gøre din enhed glad:

Nunchaku 2 Mod batteripakke;
Atomizer Nunchaku 2 Tank med forudinstalleret fordamper UN2 Meshed-H2 “Omega; Coil;
Erstatningsvaporizer UN2 Meshed-H 0,14″ Omega; Spole;
Udskiftning af glas;
Et sæt O-ringe;
Adapter til 18650 batterier;
USB-opladningskabel;
Bruger manual.

Nunchaku 2 Mod batteripakke
Vape-mods har længe været efterspurgt ikke kun blandt begyndere, men også blandt vapers med erfaring, hvor de kun fremkalder positive følelser, da mange startede med sådanne enheder. Firmaets beslutning om at udgive en efterfølger til serien Nunchaku, men i en opdateret, og kardinalt, variant kan kun være glædelig, for tube-mod’en Nunchaku 2 Mod er bestemt opmærksomhed værd.

At tale om designet af Nunchaku 2 Mod giver ikke engang meget mening, fordi rørfabrikanten er en rørfabrikant. Den er lavet i et traditionelt design til sådanne enheder, med en let indsnævret over- og underdel, så enheden ligger perfekt i hånden. Nunchaku 2 Mod er lavet af rustfrit stål med en tynd belægning af polycarbonat for at beskytte mod mindre ridser, så vægten af mod’et vil ikke være minimum. Diameteren af enheden på det bredeste sted er 29 mm, så når du udskifter forstøveren, er dette værd at overveje.

Den vigtige egenskab ved denne mod er evnen til at bruge tre batteristørrelser 21700/20700/18650, hvilket gør den til en universel enhed. Du kan få op til 100 watt effekt, hvilket er mere end nok for de fleste vapers. Batteriet kan oplades ved hjælp af et standard mikro-USB stik med 2A strøm.

Udviklerne fra Uwell gjorde et godt stykke arbejde med fyldningen af Nunchaku 2 Mod, og udstyrede den med en ny board Uwell BIEN-chip, takket være hvilken vaperen kan bruge enheden i tre grundlæggende tilstande Variawatt, termisk kontrol og mechmod (bypass). Desuden har producenten beskyttet chipsættet mod fugt og støv, så du kan ikke være bange for at bruge det i hverdagen.

En af enhedens nøglefunktioner er fraværet af de sædvanlige knapper + / – til at styre chipsættet. I stedet for dem installerede udviklerne en seks-akset bevægelsessensor, for at kontrollere, hvilken du bliver nødt til at vænne dig til ikke ved et uheld at ændre tilstanden, mens du ryger (du skal altid låse den).

Nunchaku 2 Tank Atomizer
Du kan ikke sige, at Nunchaku 2 Tank-forstøveren er lige så overraskende som pipe-mod’en, fordi det er en ret standard userviceret tank. Men samtidig er tanken lavet i samme stil som mod’en, så den ser ret logisk og smuk ud på den.

Nunchaku 2 Tanken kører på UN2 Meshed-H Series udskiftelige fordampere designet specielt til denne tank. De fehrale og rustfri stål vaporizers er lavet på mesh og har en modstand på henholdsvis 0,2 og 0,14 ohm. De er designet til maksimal smag og bulk, så mange vapers vil sætte pris på dem.

Opladning af forstøveren er meget enkel; du kan skrue tophætten af og hælde 5 ml væske gennem hullet med ventilen (børnesikring).

Konklusioner og indtryk
Om Uwell Nunchaku 2 Kit vil du få en tvetydig mening, fordi på den ene side vil vaperen få en interessant tube-mod, og på den anden side er styringen så usædvanlig, at ikke alle vil være i stand til at finde et fælles sprog med enheden. Men under alle omstændigheder er enheden interessant og ikke-standard, produktiv og alsidig.

Fordele og ulemper

Ulemper
Kun to typer fordampere;
20700 batterierne er lidt løse;
Når du kontrollerer, skal du konstant låse enheden for at undgå utilsigtet aktivering af andre funktioner.

Fordele
Originalt design;
Tre størrelser af batterier;
Effekten på 100 watt;
Højtydende og pålideligt chipset;
Ikke-standard styring med en bevægelsessensor;
Komfortabel tank;
Børnesikret;
Fremragende og fyldig smag.