Smok T-Air SUBTANK

Da saltnikotin blev opfundet, og vapers kunne fordampe dets væsker, var der ikke mange, der troede, at mange brugere ville lægge deres kraftige box mods og drips på hylden. POD-systemer er blevet basisudstyr for mange dampere. Juul har været efterspurgt i årevis – kompakt, selvstændig og med udskiftelige, forudfyldte patroner. Berømmelsen af disse enheder giver ikke efter for mange producenter, så det er ikke overraskende, at de med jævne mellemrum frigiver lignende enheder. Innokin-firmaet besluttede også at frigive sin egen version af en sådan enhed, så Innobar C1 Pod blev frigivet – en enkel, men ikke mindre interessant enhed, der behageligt kan overraske selv erfarne vapers.

Generelle oplysninger

Innokin Innobar C1 Pod er et kompakt POD-system, der har et indbygget batteri med gennemsnitlig kapacitet, designet til brug af patroner fyldt med væsker baseret på saltnikotin. Enheden ser ganske enkel ud – en pæn krop lavet af hvid plast, som får enheden til at ligne en markør, ikke et POD-system. Enheden er udstyret med et 450 mAh-batteri, der oplades via et standard SMOK T-Air Subtank. Enheden er designet til at bruge udskiftelige patroner, som allerede er fyldt med væsker baseret på saltnikotin, og damperen har ti originale og rige smagsvarianter til sin rådighed.

Emballage

Det er værd at sige med det samme, at POD-systemet og dets patroner sælges separat, så før du køber, skal du huske dette. Enheden er pakket enkelt nok – sædvanlig papkasse med enheden og minimale instruktioner, og patronerne er pakket i to stykker, og hver af dem har stik på mundstykket og på forbindelsesdelen.

Udseende og design

POD’ernes popularitet i de sidste par år er ubestridelig, så det er ikke overraskende, at hver vape-producent forsøger at frigive deres egen version af sådanne enheder, der vil være efterspurgte. Innokin-firmaet har gentagne gange frigivet enheder i dette format, som er efterspurgte blandt vapers, men dets udviklere havde tydeligvis ingen ro i sindet med de amerikanske Juul POD-systems herlighed. Efter en del arbejde og laboratoriearbejde kom de derfor frem til deres eget svar på Juul – Innokin Innobar C1 Pod – en interessant enhed, lidt ukonventionel, men samtidig bekvem og praktisk.

Designet af Innokin Innobar C1 Pod er ikke særlig originalt, da det er en lille plastikanordning med mange facetter. Hvis du ser godt efter, ligner enheden mere en standard kort markør eller en anden mærkelig enhed, men det forhindrer ikke, at den har god ergonomi. Enhedens dimensioner er meget beskedne, så det er mere som et flashdrev eller en nøglering, som ikke kommer i vejen i din lomme. På grund af det faktum, at enheden er lavet i et plastikhus og ikke er udstyret med det mest kraftfulde batteri, vejer den kun lidt mere end 30 gram.

Innokin Innobar C1 Pod drives af et indbygget 450 mAh-batteri – ikke meget, men nok til en dags batterilevetid. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket i bunden af enheden med en fuld opladningstid på 20-30 minutter.

Patroner, smagsvarianter og anvendelsesmuligheder

Innokin Innobar C1 Pod har udskiftningspatroner fyldt med nikotinbaseret væske med en saltstyrke på 2 %. Det interessante er, at væskerne, der bruges i disse patroner, er vandbaserede, så damperen får en blødere damp og en behagelig smag. Patronerne er til engangsbrug (prøv ikke selv at genopfylde dem, når de har opbrugt deres væske).

Patronerne bruger en 1,1 ohm modstandsgitterfordamper, så smagsoverførslen vil være på det højeste niveau. Patronens kapacitet er 2 ml, og det vil være nok til at få omkring 600 pust. Indåndingen er tæt og ligner MTL så meget som muligt.

I øjeblikket tilbyder producenten ti originale smagsvarianter til vapers:

– Iced Cosmic;

– Sure bær;

– Mandarin;

– Blåbær drue;

– Kirsebærlimonade;

– Rose Lychee;

– Jungle Juice;

– Jordbær Vandmelon;

– Citrontærte;

– Pink Lemonade.

Konklusioner og indtryk

Det er svært at sige, at Innokin Innobar C1 Pod kan erstatte Juul for dampere, men vi kan helt sikkert sige, at den vil være en værdig konkurrent. Enheden er kendetegnet ved sin kompakte størrelse, brugervenlighed og vigtigst af alt kan den behage dampere med god smag, hvilket er grunden til, at sådanne enheder købes.