Anmeldelse af Uwell Aeglos P1 Pod Kit

Da de første POD-systemer til dampvæsker baseret på saltnikotin dukkede op, var mange dampere ret skeptiske over for dem i starten, det var et usædvanligt format. Men der gik lidt tid, og damperne vænnede sig ikke kun til sådanne enheder, men begyndte også at kræve af producenterne, at de skulle gøre dem mere praktiske med udskiftelige fordampere, aftagelige batterier, strøm- og luftstrømskontrol. Det var sådan, sub-mods opstod. I øjeblikket er der en vis standard for submods, som Uwell Aeglos P1 Pod Kit svarer til som ingen anden. Hvis du ser skeptisk på denne enhed, er den i den (ja, og i analoger fra Voopoo, som alle kender) koncentreret alle kravene til moderne pod-mods.

Generelle oplysninger

Uwell Aeglos P1 Pod Kit er en mellemstor submod drevet af et aftageligt 18650 batteri, udstyret med et simpelt chipsæt og designet til at bruge udskiftelige fordampere. Enheden ligner ikke en sub-mod, men en lille box-mod med en indbygget base til at installere patronen, og den er lavet med stil og pænhed. Det proprietære chipsæt giver dig mulighed for at bruge enheden i en standard vari-watt-tilstand med op til 80 watt effekt. Den aftagelige patron er et plastikreservoir, der er installeret i enhedens bund, designet til at bruge proprietære fordampere med forskellig modstand. atomizer Du kan købe Uwell Aeglos P1 Pod Kit i fem farver – vinrød, mørkeblå, olivengrøn, sadelbrun og rødbrun.

Sæt .

Under hensyntagen til det faktum, at denne sub-mod sikkert kan tilskrives middelklassen, er den afsluttet, så vaperen efter købet ikke oplevede vanskeligheder med forbrugsstoffer (i et stykke tid). I kassen vil vaperen finde:

Aeglos P1 Device batteripakke;

Aeglos P1 POD Tank-patron;

UN2 Meshed-H 0,2ohm Aeglos P1 Coil (DTL, 45-52W);

UN2 Meshed-H 0,6ohm Aeglos P1 Coil (RDL+MTL, 23-27W);

Et sæt fingeraftryk;

Brugervejledning.

Batteripakke til Aeglos P1-enhed

Som du kan se af antallet af nye produkter fra Uwell-firmaet, har det tydeligvis haft nogle alvorlige ændringer, for i næsten et år dukkede nye enheder meget sjældent op, og de var ikke af særlig interesse for vapers. Nu dukker nyhederne op næsten hver uge, og årsagen til dette er ikke helt klar for den gennemsnitlige mand – om der er en ny investor, eller der var et kardinalt ændret team af designere, eller virksomhedens ledelse besluttede at genvinde deres tidligere positioner. Under alle omstændigheder vinder de dampere, for hvem det nye Uwell Aeglos P1 Pod Kit blev frigivet.

Hvis det virkede for en vaper, at Uwell Aeglos P1 Pod Kit ligner Drag X fra Voopoo meget, var det ikke, for visuelt kan de endda forveksles. Nogen vil sige, at det er plagiering, men på den anden side er denne formfaktor en bevist og win-win, fordi den halvcirkelformede form af sagen på den ene side og displayet på den anden meget bekvem og praktisk mulighed pod-mod. Enheden er ikke særlig stor størrelse 122 * 34 * 29 mm, så den vil sidde godt i din hånd og passe godt i lommen. Kroppen er lavet af zink- og aluminiumlegeringer med en indsats af øko-læder.

Uwell Aeglos P1 Pod Kits maksimale effekt på 80 watt leveres af et traditionelt 18650-batteri, der passer under sidedækslet, som holdes på plads af magneter. Batteriet kan oplades ved hjælp af 2A USB Type-C-stikket på frontpanelet.

Uwell Aeglos P1 Pod Kit er udstyret med et simpelt nok proprietært chipsæt, hvorigennem vaperen vil være tilgængelig varivatt med et effektområde på 5-80 watt. Enheden er udstyret med et 0,96 tommer farvedisplay, hvor du kan finde et standard sæt oplysninger om enhedens batteriniveau, strøm, antal og tid for pust, driftsspænding og spolemodstand.

Aeglos P1 POD Tankpatron” ” “

Aeglos P1 POD Tank-patronen er ikke ny på vape-markedet, fordi lignende patroner blev brugt af andre producenter mange gange (husk bare PnP-tanken fra Voopoo), men netop dette design er langt det mest succesrige til pod-systemer. Hvis en vaper ønsker at gøre Uwell Aeglos P1 Pod Kit til en fuldgyldig box mod, vil det ikke være et problem at købe yderligere en speciel 510 adapter installeret i stedet for en patron.

Specielt til denne sub-mod er der udviklet fire fordampere med en modstand på 0,2/0,23/0,6/0,8 Ohm (0,2 og 0,6 Ohm er tilgængelige i sættet), så vaperen har noget at vælge imellem. Hvad angår den brugbare base, er der ingen oplysninger endnu.

I Uwell Aeglos P1 Pod Kit er der en justering af blæsning, som er implementeret med en lille skyder placeret direkte under patronen i batteripakken.

For at genopfylde patronen skal du tage den ud af batteriboksen, vende den på hovedet, åbne den lille silikoneprop og hælde 4 ml væske på.

Konklusioner og indtryk

Selvfølgelig kan skeptikere sige, at Uwell Aeglos P1 Pod Kit er en kopi af Vooopoo Drag X, og det er svært at argumentere med dem, fordi der er meget flere lignende øjeblikke end forskelle. Men under alle omstændigheder vil den vaper, der beslutter sig for at købe Uwell Aeglos P1 Pod Kit, få en pålidelig, funktionel og produktiv sub-mod, der er i stand til at erstatte den sædvanlige box mod.

Fordele og ulemper

Ulemper

Du er nødt til at fjerne patronen fra batteriboksen for at genopfylde den;

Ingen base, der kan serviceres;

Over tid kan dækslet til batterirummet blive løst.

Fordele

Kompakt størrelse;

Ergonomisk design;

Aftageligt batteri;

Hurtig opladning;

Pålideligt og højtydende chipsæt;

Stort udvalg af fordampere;

Justerbar blæsning.