Anmeldelse af Uwell Aeglos H2 Pod Mod Kit

Hvis en vaper trådte ind på den lyse side for fem eller seks år siden, husker han sandsynligvis de første vapers, der med succes blev erstattet af mech mods (ofte af tvivlsom kvalitet), 200+ watt box mods med 4 batterier, vapers med pornospoler og tanke med 8 spiraler. Men desværre eller heldigvis står udviklingen ikke stille, og ret kraftige enheder begyndte at blive massivt erstattet af mere kompakte POD-systemer og submods, som nu kan findes i sortimentet hos næsten alle producenter. Uwell-firmaet præsenterede ikke en gang sine varianter af pod-mods, men dette stopper ikke udviklerne, der besluttede at udvide linjen med Aeglos (den har allerede to enheder) og præsenterede Aeglos H2 Pod Mod Kit.

Generelle oplysninger

Uwell Aeglos H2 Pod Mod Kit er en mellemstor pod mod, der har et ret kraftigt indbygget batteri, der fungerer i varivatt-tilstand og er designet til installation af UN2-seriens fordampere. Pod-mod’ets design er traditionelt uden dikkedarer, men med god ergonomi og kompakt størrelse. Takket være det kraftige batteri og et ret simpelt chipsæt får vaperen en god autonomi. Patronen er lavet i nutidens populære sub-tank-format og er designet til at bruge UN2-seriens vaporizers, og du kan bruge patronen til både DTL- og MTL-træk. Du kan købe Uwell Aeglos H2 Pod Mod Kit i fem farver: rød, sort, blå, grøn og sølv.

Sæt

Forvent ikke, at Uwell Company har været særlig opmærksom på, at det på en eller anden måde er interessant at færdiggøre den nye sub-mod (ikke engang et ladekabel), så i kassen finder vaperen:

Aeglos H2 Pod Mod batteripakke;

Aeglos H2 Pod 5 ml;

UN2 Meshed-H 0,18 Ohm Aeglos H2 Coil (DTL, 55-60W);

Vaporizer UN2 Meshed-H 1.2 Ohm Aeglos H2 Coil (RDL”amp; MTL, 10-13W);

Brugervejledning.

Aeglos H2 Pod Mod batteripakke

Uwell Company er ikke blevet hørt meget i nogen tid, men i de sidste seks måneder eller et år er det blevet meget aktivt, og nye produkter begyndte at dukke op ganske ofte (selvfølgelig ikke så ofte som Smok eller Voopoo, men det er åbenlyse fremskridt). Desuden ligner nogle nyheder enheder produceret af andre producenter, og nogle originale og unikt interessante. Hvis vi taler om nyheden Uwell 0Aeglos H2 Pod Mod Kit, er det svært at kalde det ret innovativt, da der er mange analoger af dette format, men det har en masse interessante ting.

Hvis du ser på Uwell Aeglos H2 Pod Mod Kit, så er der straks en association med Drag X/S eller Argus fra Voopoo eller iSolo fra Eleaf, og der er ikke meget at argumentere med, fordi designet er meget ens. Men vi kan ikke sige, at dette er dårligt, fordi dette design giver dig mulighed for at få en ergonomisk enhed, der sidder godt i hånden og bruger den meget komfortabelt. Enheden har en gennemsnitlig størrelse på 113*27*27,5 mm, og vægten på grund af brugen af plast og aluminiumslegering er kun 79 gram. Aluminiumslegeringen reducerer ikke kun enhedens vægt, men giver også en flot, mat finish.

Enhedens maksimale effekt er 60 watt, og den leveres af det indbyggede batteri med en kapacitet på 1500 mAh – ikke meget, især når man bruger fordampere med 0,18 ohm modstand, men ikke for lidt. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket (intet kabel inkluderet), der er placeret i bunden af enheden, 2A strøm, så den fulde opladningstid vil være omkring en time.

Uwell Aeglos H2 Pod Mod Kit styres af et proprietært chipsæt, der giver dig mulighed for at bruge enheden i vari-watt-tilstand med en kapacitet på 5-60 watt. Kontrollen er traditionel brandknap og vippe +/-. Enheden er udstyret med et 0,96 tommer farvedisplay, hvor du kan finde standardoplysninger om enheden.

Aeglos H2 Pod-patron

Aeglos H2 Pod-patron er lavet af den allerede populære pod-tank-standard. Drip-tip’en er ikke aftagelig. I batteripakken holdes patronen fast af magneter.

Det vigtige ved denne patron er, at den ikke kun er kompatibel med UN2 Meshed-H Aeglos H2 Coil fordampere (sættet indeholder to 0,18 og 1,2 Ohm), men også med Aeglos P1 Coils UN2 Meshed-H (dybest set er de næsten de samme, men forskellige serier har forskellig modstand). Fordamperne er på gitteret, så god smag er garanteret.

Uwell Aeglos H2 Pod Mod Kit har justering af blæsning, hvilket gøres ved at dreje patronen i batteripakken, og du kan ikke dreje patronen 360 grader, fordi der er en begrænser. Damperen kan indstille både MTL- og DTL-træk, og de tilsvarende huller er tilgængelige.

For at genopfylde skal du tage patronen ud af batteriboksen, vende den på hovedet, åbne det lille stik og hælde 4,5 ml væske på.

Konklusioner og indtryk

Hvis man ser realistisk på det, er Uwell Aeglos H2 Pod Mod Kit en standard sub-mod i mellemklassen, der ikke adskiller sig meget fra sine modstykker, men det er ikke en dårlig ting. Separat skal vi bemærke et stort udvalg af fordampere, en god autonomi og nem betjening for de fleste vapers, dette er nok.

Fordele og ulemper

Ulemper

Intet kabel til opladning;

Det er nødvendigt at fjerne patronen fra batteripakken for at oplade den.

Fordele: Kompakt størrelse

Kompakt størrelse;

Ergonomisk design;

Batteri med høj kapacitet;

Hurtig genopladning;

Nem kontrol;

Stort udvalg af fordampere;

Justerbart blæs;

Patron med stor volumen.