Anmeldelse af URBN 1500

Det er svært at finde en vaper, der ikke har prøvet saltnikotinbaserede væsker. Man kan diskutere i timevis om deres smag, styrke og slukning af nikotinsulten, men under alle omstændigheder må man indrømme, at de saltnikotinbaserede væsker er en fast bestanddel af vaping-verdenen og indtager den sidste plads. For at fordampe sådanne væsker er det nødvendigt at købe POD-systemer eller lukkede systemer, og i de sidste par år er engangsapparater, der er kendetegnet ved god autonomi og brugervenlighed, blevet efterspurgte. Markedet for disse enheder udvides konstant, og ret kendte virksomheder kommer ind på det. Et eksempel på dette er det russiske firma URBN, som er meget velkendt blandt dampere for sine freebase- og saltnikotinvæsker. For ikke så længe siden præsenterede virksomheden sin variant af URBN 1500, som helt sikkert vil interessere mange dampere.

Generel information

URBN 1500 er et kompakt POD-system til engangsbrug, udstyret med et indbygget batteri, der er kraftigt nok til sin størrelse, har en god autonomi og er fyldt med de originale saltnikotinvæsker. Enhedens design er både originalt og traditionelt – en kompakt bar lavet af plastik med et ergonomisk fladt mundstykke, som er meget nemt at bruge. billig e cigaret Producenten kaldte enheden for en long-playing vape, da den er designet til at modtage mindst 1500 pust, og dette er en seriøs anvendelse af autonomi. Et positivt punkt er, at der i øjeblikket tilbydes 31 (!!!) originale smagsvarianter af forudfyldte væsker lavet med amerikanske og malaysiske smagsvarianter.

Emballagen

Vi må hylde producenten, som har været meget opmærksom på indpakningen af URBN 1500. Naturligvis er hver enhed pakket i en individuel forseglet pose, som fungerer som en garanti for, at enheden ikke blev brugt. Æsken er ikke bare en standard æske lavet af pap, men et lyst penalhus, der kan trækkes tilbage, takket være hvilket POD-systemet ser originalt og dyrt ud.

Udseende og design

Vapers med erfaring skal have prøvet eller dampet regelmæssigt russiskfremstillede væsker fra firmaet URBN. Udvalget af væsker produceret af dette firma er så omfattende, at selv den mest kræsne vaper vil være i stand til at finde en smag, som han vil kunne lide 100%. I betragtning af det faktum, at mange vape-virksomheder, der i lang tid har specialiseret sig i produktion af væsker, begyndte at producere deres enheder (husk bare Brusko), besluttede URBN også at prøve sig selv i denne retning, og vi kan med sikkerhed sige meget vellykket, da deres langvarige vapeURBN 1500 viste sig at være meget interessant, praktisk og efterspurgt.

Den formfaktor, som URBN 1500 er lavet i, er ret standard – en lille bar med et firkantet tværsnit, men det er praktisk at bruge. Dens størrelse og vægt er ret beskeden, så den vil ikke tage meget plads i lommen. Designere arbejdede på herligheden af enheden URBN 1500 bliver lys, mindeværdig, og hver smag har sin egen farve, som tiltrækker opmærksomhed, så vaper med en enhed som denne vil helt sikkert blive bemærket.

Det er interessant, at producenten bekymrer sig om miljøet, fordi enheden kan genbruges. For at gøre dette skal du adskille det i tre hovedelementer – aluminiumskroppen, plastiktuden og bundhætten, batteriet, og derefter lægge dem i passende beholdere.

Producenten kaldte URBN 1500 en langspilende vape, fordi den indbyggede batterikapacitet på 960 mAh vil være nok til at få mindst 1500 pust. Du bør ikke prøve at åbne enheden og prøve at oplade den selv, den er til engangsbrug. Enheden aktiveres ved at puste, og en lysende LED i bunden lyser op under aktiveringen.

Smag og anvendelse

URBN 1500 er lavet i bedste tradition for engangs-POD-systemer, så det er helt naturligt, at den har en integreret 6 ml patron, som er fyldt med væsker baseret på en saltnikotinstyrke på 2% (20 mg/ml). I analogi med batteriet behøver du ikke at prøve at fylde patronen, den er til engangsbrug, designet til 1500 pust. Den indbyggede fordamper har en modstand på 1,6 ohm og er designet til et tæt cigaretblus.

Man skal være særlig opmærksom på de smagsvarianter, som producenten tilbyder i URBN 1500. I øjeblikket er det erklæret 31 varianter, blandt hvilke selv den mest krævende vaper kan finde præcis, hvad han har brug for, fordi ud over traditionel frugt (fersken, blåbær, ananas), kan du finde mere originale, såsom hvid russisk eller karkade te.

Konklusioner og indtryk

Vi kan med sikkerhed sige, at den vaper, der beslutter at købe et engangs POD-system URBN 1500, er garanteret at få lyse og uforglemmelige smag, fordi det ikke er for ingenting, at URBN-firmaet betragtes som en af de førende på det russiske marked for tilgængelige væsker. Det er værd at hylde udviklerne, som formåede at frigive ikke bare en almindelig engangs, men et virkelig værdigt og interessant produkt, der kan interessere både begyndere og vapers med erfaring, og rygere, der kæmper med en dårlig vane.