Anmeldelse af Ultroner Thor II

Hvis du spørger en vaper, hvad han ved om firmaet Ultroner, vil en sjælden fan af lækker og duftende damp være i stand til at fortælle om chips fra denne producent. Men hvis du siger, at Ultroner er et partnerfirma for en så velkendt producent somMODus, der specialiserer sig i produktion af eksklusive box mods lavet af stabiliseret træ, så vil det automatisk blive respekteret af alle. Det skal siges med det samme, at produkterne Ultroner ikke hører til budgettet, det er designet til kendere af skønhed i vape-tema, men virksomheden tilbyder med succes sine originale produkter til vapers. En af nyhederne, der blev annonceret for nylig, blev en box mod Ultroner Thor II, som er lavet af stabwood, fungerer på forskellige typer batterier og er udstyret med et proprietært kort DNA 75C fra Evolv. På trods af den ret høje pris vil fans af dyre mods af høj kvalitet være i stand til at sætte pris på alle charmerne ved denne enhed fuldt ud.

Generelle oplysninger

Ultroner Thor II er en 21700/20700/18650 batteridrevet box mod udstyret med Evolvs højtydende DNA 75C-kort og fremstillet af stabiliseret træ for et unikt look. Muligheden for at bruge en række forskellige batteriformater kombineret med DNA-kortet gør det muligt for damperen at få et komplet udvalg af funktioner og autonomi på samme tid. billig vape Enhedens maksimale effekt er 75 watt, hvilket er nok til at bruge single-spiral-tanke eller dryp for maksimal smagsoverførsel.  The use of stubwood makes each device unique, but the manufacturer offers Thor II in five basic colors black, purple, green, red-brown and white-blue, but the colors of the stubwood is rather relative.

Brugen af stubtræ gør hver enhed unik, men producenten tilbyder Thor II i fem grundfarver sort, lilla, grøn, rødbrun og hvidblå, men farverne på stubtræet er ret relative.

Pakken

Du kan ikke forvente mirakler i æsken med Thor II, men producenten forsøger stadig at overraske sine kunder lidt:

Ultroner Thor II box mod;

Adapter til batterier 18650;

En særlig klud til aftørring;

USB-kabel til opladning og blink;

Branded gaveæske;

Brugervejledning;

Garantikort.

Udseende og design

Før vi taler om stubtræet, er det værd at tage et detaljeret kig på ergonomien i Ultroner Thor II, og det er ret interessant. Vi kan med det samme sige, at denne enhed ikke bare er en stubwood med et batteri og et printkort indeni, det er en meget praktisk enhed, hvis ergonomi specialisterne i virksomheden arbejdede på i mange dage. Resultatet er en behagelig og ergonomisk enhed, som ligger perfekt i hånden. En ganske interessant løsning er et halvåbent batterirum, som med de andre elementer ser ret harmonisk ud.

Ultroner Thor II er fremstillet af tre grundlæggende materialer: metal, akryl og stabwood. Denne kombination er interessant, fordi resultatet er en unik sammensætning, som adskiller enheden blandt analoger. Brandknappen er placeret på det skrå hjørne af frontpanelet, og samtidig er den lavet af metal, hvilket er meget praktisk. Det trykker blødt, med et knap hørbart klik. Det skal siges, at placeringen af knappen ” har en betydelig fordel: du kan trykke på den med både din pegefinger og din tommelfinger.

Moddets strøm leveres af et 21700/20700- eller 18650-batteri, forudsat at du bruger en speciel adapter. Effekten på 75 watt er primært begrænset af det kort, der er installeret i enheden. I For at oplade batteriet har enheden et mikro-USB-stik placeret på frontpanelet under displayet. Landingspladen til forstøvere er let forhøjet og designet til landing af tanke eller droppere med en diameter på op til 25 mm, hvilket er mere end nok for de fleste dampere.

Kortet, funktionalitet og betjeningsfunktioner

Du kan tale i timevis om ydeevnen på DNA 75C fra Evolv, for det er ikke for ingenting, at disse boards kaldes deluxe, da deres ydeevne, stabilitet og kvalitet taler for sig selv. Ultroner-folkene regnede med, at en box mod med et enkelt batteri vil få masser af strøm fra 75watt, men det er en ægte 75watt og ikke en overvurderet eller undervurderet mængde.

Naturligvis giver DNA 75C-kortet brugeren mulighed for at bruge enheden i flere grundlæggende tilstande af varivatte, termisk kontrol og TCR. Den mindste modstand af spolen, som kortet arbejder med 0,05 ohm. Tilstedeværelsen af et lille farvedisplay giver dig mulighed for at få alle de nødvendige oplysninger til vaperen om spolens modstand, tilstand, spænding, strøm og batteriniveau. Det er sikkert at sige, at den chip, der er installeret i Ultroner Thor II, matcher enhedens overordnede stil som ingen anden.

Konklusioner og indtryk

Ultroner Thor II er en ret dyr enhed (stubwood kombineret med DNA-kort kan bare fysisk ikke koste billigt), som vil glæde vapers ikke kun med sit udseende og ergonomi, men også med sin ydeevne og stabilitet. Vi kan helt sikkert sige, at denne enhed er for æstetikere, der ikke bare ønsker at få et elementært elektrisk kredsløb, men et fuldgyldigt kunstværk.

Fordele og ulemper

Ulemper

Relativ høj pris;

Begrænsning af den maksimale diameter på forstøveren 25 mm.

Fordele

Unikt udseende;

Fremragende ergonomi;

Alsidighed af anvendte batterier;

DNA 75C præstationskort;

Let at bruge og konfigurere;

Mulighed for at opdatere firmwaren;

Høje indikatorer for autonomi.