Anmeldelse af ULTRONER EOS II 180W Box Mod af asMODus

På vaping-markedet fremstilles 90% af alle produkter i Kina, hvilket ikke er overraskende, fordi det er i dette land, du kan organisere produktionen, hvilket vil give maksimal fortjeneste. I dette tilfælde får vapers billige enheder, ret kvalitative, produktive og pålidelige. Men vi bør ikke glemme de resterende 10% – disse er produkter, der er lavet i USA, Canada og Europa. Naturligvis er prisen på sådanne vape-enheder højere end de kinesiske, men vaperen får en garanteret kvalitet, klar overholdelse af de deklarerede parametre, pålidelighed og ydeevne.

En af producenterne af sådanne enheder er asMODus, som har vundet velfortjent tillid blandt vapers over hele verden. Virksomhedens specialister arbejder konstant på at præsentere brugerne for de originale enheder, som ikke har nogen analoger, så meget ofte samarbejder asMODus med en ret velkendt producent Ultroner. billige e væsker Et af resultaterne af den fælles udvikling af disse virksomheder er ULTRONER EOS II 180W Box Mod fra asMODus, den originale box mod lavet af stabiliseret træ og udstyret med et effektivt board.

Generelle oplysninger

ULTRONER EOS II 180W Box Mod fra asMODus er et box mod i klassisk form, der drives af to batterier, og som er udstyret med et pålideligt, højtydende kort og en farvetouchskærm. En af funktionerne ved denne enhed kan betragtes som det faktum, at den er lavet af aluminium med indsatser af stabiliseret træ, så hver vaper kan få et unikt mod. Brugen af et opdateret proprietært chipsæt kombineret med en stor berøringsskærm giver dig mulighed for at bruge EOS II i de mest populære tilstande og stadig være sikker på, at alt fungerer, som det skal. Du kan købe dette box mod i tre farver blå, grøn og lilla, men det er svært at sige, hvad disse farver er, det er mere som nuancer, fordi hver enhed har en unik farve på grund af specifikationerne for stabiliseret træ.

Udstyr

På trods af at EOS II er en ganske klassisk box mod, og man ikke skal forvente noget overnaturligt af den, har asMODus-firmaet alligevel formået at overraske dampere. Den sorte æske med mærket indeholder:

EOS II 180W box mod;

USB-kabel til opladning og firmwareopdateringer;

Den originale fløjlspose til at bære enheden i;

Stabiliseret træplejeværktøj;

Garantikort;

Brugervejledning.

Udseende og design

Naturligvis er det vigtigste træk ved ULTRONER EOS II 180W Box Mod af asMODus brugen af stabiliseret træ eller stabwood til design af sagen. Brugen af dette materiale i kombination med luftfartsaluminium gjorde det muligt at få en unik enhed, hvis pris naturligvis ikke vil være for skolebørn, men på samme tid vil dens ejer vide nøjagtigt, at farven og mønsteret vil være unikt.

Hvis vi taler om formfaktoren, kan nogle skeptikere sige, at dette design er old-school, da det er for simpelt og angiveligt irrelevant. Men faktisk er afrundede sidekanter en win-win, fordi enheden lavet i denne stil sidder perfekt i hånden og giver fremragende ergonomi. I dette tilfælde er vægten lille takket være de anvendte materialer.

På trods af sin kompakte størrelse er box-mod’en designet til installation af forstøvere med en diameter på op til 26 mm, hvilket gør det muligt at vælge tank eller drypkammer uden nogen begrænsninger.

Effekten på 180 watt leveres af to traditionelle 18650-batterier, som installeres ved hjælp af flipdækslet i bunden af mod’et. Om nødvendigt kan batterierne oplades ved hjælp af mikro-USB-stikket, der er placeret under skærmen. Dette stik bruges også til at downloade skærmens farveskemaer og opdatere chipsættets firmware.

Kortet, funktionalitet og betjeningsfunktioner

AsMODus har altid glædet dampere ikke kun med deres enheders unikke design og udseende, men også med højtydende, pålidelige og funktionelle chipsæt. I EOS II er der en opdateret version af GX-180-UTC-chipsættet, som kan bruges til at indstille en af de fire tilstande varivatte, termisk kontrol, kurve og TFR. Den mindste spolemodstand, som kortet kan arbejde med, er 0,1 ohm, hvilket er rigeligt for de fleste dampere.

Et vigtigt træk ved denne box mod er, at den har en farvetouchskærm, som er meget nem at arbejde med og bruge. Displayet er stort nok og informativt, så damperen kan få alle de nødvendige oplysninger. Betjeningen er ekstremt enkel og intuitiv, hvilket selv en uerfaren damper vil være i stand til at håndtere.

Konklusioner og indtryk

ULTRONER EOS II 180W Box Mod fra asMODus er en luksus box mod, som vil blive værdsat af dampere, der ikke kun går op i funktionalitet, men også i, hvordan deres enhed ser ud, dens ydeevne og pålidelighed. Denne box mod vil ikke kun blive en enhed til opvarmning af spiraler, men også et fuldgyldigt element i billedet af en moderne selvforsynende vaper.

Fordele og ulemper

Ulemper

Relativt høje omkostninger;

Dækslet til batterirummet er lidt løst;

Den officielle firmwareopdatering ændrer kun skærmens baggrund, men ændrer ikke funktionaliteten.

Fordele

Unikt design;

Ergonomi på et anstændigt niveau;

Evne til at arbejde med forstøvere op til 26 mm;

Højtydende bord;

Farvedisplay med berøringsskærm;

Let at kontrollere og konfigurere.