Anmeldelse af UltimaVape Scarlet RTA

Længe uden nyheder fra Indonesien, og i dag får vi et nyt produkt fra UltimaVape, som har givet os nogle interessante tekniske løsninger. Og i dag vil jeg gennemgå Scarlet” RTA.

 Scarlet” RTA-tank med mulighed for at bruge både serviceret base og udskiftelige fordampere. Og her er enhedens udseende sammenlignet med den tekniske baggrund, som om den er fra 2016.

Design.

I dag har vi en retrofest, fordi den sidste anmeldelse var på en meget lignende tank. Det føles, som om det er moderne nu at lave enheder med design fra to eller tre år siden. Eller også er det moderne at hyre de værste designere, der findes. Vi vil kun betragte denne enhed fra den tekniske side, for om udseendet kan jeg bare ikke sige et eneste positivt ord. disposable vape danmark Men det mest interessante er, hvorfor denne enhed ikke kan sammenlignes med designet af andre enheder fra virksomheden? Bare se på disse mesterværker!

Det ser ud til, at designerne blev fyret, fordi de gjorde et for godt stykke arbejde, så vi har, hvad vi har. Den eneste farvemulighed er tilgængelig i stål.  

Leveres med .

Scarlet RTA

Fordamperadapter til udskiftning af fordampere

Udskiftelige fordampere

Udskiftningsskruer og fingerringe

Udskiftningsglas

Skruetrækker

Specifikationer.

Som jeg allerede har fortalt dig, er tankens funktion muligheden for at bruge både serviceret base og udskiftelige fordampere. Som standard fungerer tanken i serviceret forstøvertilstand, men muligheden for at bruge udskiftelige fordampere er en ekstra og meget fin mulighed. Når alt kommer til alt, sker det ofte, at du fanger en garykai, og der er simpelthen ingen mulighed eller tid til at udskifte fordamperen. Og i din taske” bare for dette tilfælde vil du have “adapter til fordampere” og selve fordamperen. Men jeg savnede heller ikke det andet mulige scenario. Tanken kan bruges af begyndere på udskiftelige fordampere, og når begynderen vænner sig til det og forstår, om han har brug for vaping generelt, kan han sætte en serviceret base og træne sine færdigheder i Coilbuilder på den. Udskiftelige fordampere til 0,2 ohm, og tilfældigvis passer fordampere fra Tobeco Super Tank også til den.

Tanken har ganske standardmål: højde 60 mm, diameter 24 mm. Tankens volumen er ikke særlig stor og er 2,5 ml. Men topfyldningen udjævner denne ulempe.  

Den servicerede base er ikke ligefrem praktisk set fra en professionel coilbuilders synspunkt. Den har to stolper, hvor der i hver er et ikke særlig stort hul. Spændeskruerne er med slids og giver mig ikke en særlig stærk følelse af pålidelighed, men de gør deres arbejde. Basestørrelsen er lille nok, og du kan ikke sætte en fed vikling her, maksimal “ndash; fuzzes.

Men bundblæsningen, som er placeret lige under spolerne” og den koniske bearbejdning af kuplen påvirker smagsoverførslen positivt nok. Men dette kan ikke siges om udskiftelige fordampere, da fordamperen er lille og også er en mine på samme tid, og microcoil” indeni, og alt dette kombineret giver ikke særlig god, men tålelig smagslevering.

Stiften er forgyldt, ikke justerbar og stikker ganske godt ud, men den kunne være lidt stærkere.

Konklusioner

Først og fremmest ønskede ingeniørerne at lave en universel enhed, og det lykkedes dem, men ikke perfekt. I konstruktionen af basen er der nogle fejl, men de er ikke så meget skiller sig ud som designfejl “hellip; Udseendet af tanken var bare forfærdeligt, gammelt og primitivt. Der er ingen grund til at gå længere, der er kun en farveløsning. Jeg kunne heller ikke lide implementeringen af forstøveren” gennem adapteren og udskiftelige fordampere. For at være mere præcis er det svage punkt her fordamperne. Sidste gang jeg så sådanne fordampere i nye enheder for omkring 3 år siden på min Melo-tank. Efter min mening kunne noget mere anstændigt have været sat ind her. Ellers er det ikke dårligt, hvis du bruger tanken på en brugbar base. Muligheden for at bruge en udskiftelig fordamper efter min subjektive mening passer kun til uerfarne brugere.

Fordele og ulemper

Fordele ved

Muligheden for at bruge både servicebaserede og udskiftelige fordampere

God “smagsoverførsel” med den servicerede base

Praktisk topbelastning med anstændig volumen

Ulemper

Ikke ligefrem praktisk for begyndere vedligeholdt base.