Anmeldelse af UDN U9/Eleaf iStick D engangspod

Der har været mange skandaler om vaping på det seneste, relateret til fremkomsten af dødelige sygdomme i vaporizers. Mange almindelige borgere troede oprigtigt på dem, men de medicinske centre, der beskæftiger sig med behandling af sådanne patienter, forsøger ikke at annoncere, at døden kom som et resultat af at drikke ikke standardvæsker, men blandinger baseret på marihuanaekstrakt. Og tobaksfirmaer, der fornemmer, at mange inkarnerede rygere skifter til damp, gennemfører massive anti-vaping-kampagner. Under alle omstændigheder vokser antallet af vapere konstant, men ikke alle er villige til at beskæftige sig med at opsætte spiraler, lægge absorberende bomuld, servicere mechmods og squonks. Mange nye vapers eller langtidsrygere ønsker hurtigt at mætte deres kroppe med nikotin bare ved at tage et hiv. Det er til dem, Eleaf Company har udgivet en engangs e-cigaret iStick D Disposable Pod, som sælges på det russiske marked under navnet UDN U9. Det kan siges med tre ord: enkel, praktisk, velsmagende.

Generel information.

UDN U9/Eleaf iStick D Disposable Pod er en kompakt elektronisk engangscigaret med indbygget batteri og en ikke-udtagelig patron, som allerede er fyldt med en væske baseret på nikotinsaltet. Designet af den nye enhed er så enkelt og kortfattet som muligt traditionel stick eller termometer, som ikke optager mere plads end en almindelig lighter. e cigaret billig Enheden giver ingen opladning eller kontrol, den er oprindeligt opladet, genopfyldt og designet til engangsbrug, hvorefter den skal bortskaffes. Vaperen kan vælge mellem syv forskellige smagsvarianter. Buy UDN U9/Eleaf iStick D Disposable Pod fås i to farver: sort og gun metal.

Sæt

Naturligvis er det bare fjollet at forvente af denne enhed en slags bundling, fordi det er en engangs e-cigaret. Derfor kan du i en lille æske med et billede af smagen kun finde direkte UDN U9/Eleaf iStick D Disposable Pod, pakket i en forseglet pose, og det er alt.

Udseende og design

Skeptikere og dampere med erfaring, der bruger dryp og mechmods, kan sige, at dette format af enheder ikke er andet end et legetøj. Men de tager ikke højde for, at ikke alle dampere er klar til at bære et stort box-mod med en stor tank, og ikke alle kan lide store skyer. I betragtning af, at det for mange dampere er vigtigt at mætte kroppen med nikotin, er formatet af POD-systemer deres valg, og UDN U9/Eleaf iStick D Disposable Pod er netop sådan en enhed.

Det skal siges med det samme, at Eleaf oprindeligt udgav iStick D Disposable Pod til det globale vape-marked, som blev omdøbt til UDN U9 i Rusland. Men forskellen ligger kun i navnet, da det er den samme pind. Hvis vi taler om formfaktoren, er det en traditionel miniaturepind eller termometer, som er meget let at miste selv i lommen, fordi dens dimensioner kun er – 104,5 * 21 * 7 mm.

Enhedens krop er lavet af soft touch-plast, takket være hvilken den vejer meget lidt – kun 17 gram. UDN U9/Eleaf iStick D Disposable Pod har ingen ornamenter på kroppen, men i bunden af enheden står dens navn og navnet på den væske, den allerede er fyldt op med.

Enheden kører på et indbygget 280 mAh-batteri, som (hvis man skal tro producenten) er nok til 300 pust. Men hvis man ser realistisk på tingene, er det 250-280, og det er rigeligt for mange. Aktivering sker selvfølgelig ved at puste, da der ikke er nogen kontroller.

Patron, smagsvarianter og brugsmønstre

UDN U9/Eleaf iStick D Disposable Pod er oprindeligt designet til at blive brugt én gang, så der er ingen grund til at forsøge at åbne den og genopfylde din yndlingsvæske. En lignende situation med opladning af batteriet er, at det ikke er designet til, at brugeren skal forsøge at oplade det på egen hånd.

På trods af at der ikke er nogen patron i UDN U9/Eleaf iStick D Disposable Pod som sådan, har den en indbygget fordamper med 1,8 ohm modstand på en almindelig coil. Reservoirvolumen er 1,5 ml, og det er rigeligt til det antal pust, som producenten har angivet.

Patronen er forudfyldt med en væske med saltnikotinstyrke på 3,5 og 5% (hvis det omregnes til de sædvanlige vape-enheder, er det 35 mg/ml og 50 mg/ml). Producenten tilbyder syv smagsvarianter af væsker i øjeblikket, men nye smagsvarianter er mulige. De smagsvarianter, der i øjeblikket er repræsenteret, er:

Cola Ice – Cola Ice;

Grape Cooler;

Lychee Ice;

Mango Cooler; Mango Cooler.

Mint Mint;

Tobak Tobak;

Vandmelon Ice; Vandmelon Ice.

Konklusioner og indtryk

Tro ikke, at UDN U9/Eleaf iStick D Disposable Pod er en enhed, der ikke vil være efterspurgt. Den er fantastisk til begyndere, der vil prøve en e-cigaret for første gang. Til en lav pris kan den erstatte store enheder eller være en midlertidig erstatning, hvis hovedenheden er død eller ødelagt. UDN U9/Eleaf iStick D Disposable Pod vil være interessant for dem, der ryger lejlighedsvis. Vi bør ikke glemme rygere, der ønsker at holde op med at ryge – væskens styrke giver dig mulighed for at erstatte almindelige cigaretter og hurtigt mætte rygerens krop med nikotin.