Anmeldelse af THC Elite Pro MTL RTA; Fordele og ulemper

For mange vapers er vaping ikke forbundet med store skyer, der gør det let at genkende en vaper på gaden, men med en afslappet fordampning af en tank eller et dryp designet til et tæt cigaretpust. Det er svært at forklare vapers kærlighed til MTL-puff, om det er et minde om dengang, de røg (de fleste vapers i fortiden er inkarnerede rygere), eller en slags meditation, men faktum er, at cigaretterne er konstant efterspurgte. Derfor er det logisk, at producenterne forsøger at tilfredsstille dampere med nye enheder på en regelmæssig basis. Firmaet Thunderhead Creations har flere gange præsenteret MTL-tanke, og det blev besluttet at tilføje en ny forstøver THC Elite Pro MTL RTA, som kan overraske dampere positivt.

Generelle oplysninger

THC Elite Pro MTL RTA er en lille forstøver beregnet til single coil-installation, designet til det stramme cigaretpust, opnået ved at ændre jitterne og justere luften i bunden af tanken. Tanken er lavet både streng og aggressiv på samme tid, da dens linjer er ret stive, hvilket tiltrækker vapers opmærksomhed. Som alle cigaretter er denne tank designet til installation af en spiral. atomizer En interessant, men ikke ny, løsning er muligheden for at installere en af de syv stråler med huller med forskellige diametre og justere luftstrømmen, hvorigennem vaperen vil være i stand til at vælge det bedste træk. Du kan købe THC Elite Pro MTL RTA i fem farver: gun metal, sort, stål, sølv-sort og guld.

Udstyr

Det er svært at henvise denne tank til helt standard, så de er udstyret på en meget interessant og rig måde. I det brandede metalrør, hvoraf en del kan bruges som stativ, kan du finde:

Forstøver THC Elite MTL RTA (Pro);

Metalrør;

Stativ med syv stråler;

Ekstra drypspids af 510-typen;

Udskiftningsglas;

Reserveskruer;

Udskiftning af fingre;

To sekskanter;

To forviklede MTL Fused Clapton Coils;

Certifikat;

Garantikort;

Brugermanual.

Udseende og design

Thunderhead Creations eller THC er bedst kendt for sine tanke og mechmods i Tauren-serien, som er bemærkelsesværdige for deres praktiske egenskaber og gode smagsafgivelse. Det er interessant, at virksomheden specialiserer sig i produktion af tanke snarere end submods eller Pod-systemer, selvom sådanne kompakte enheder er inden for virksomhedens rækkevidde. Virksomheden besluttede at behage fans af stramme cigaretpust, og frigav THC Elite Pro MTL RTA en ganske interessant tank, under hvis kuppel producenten har skjult en masse overraskelser. Det er værd at nævne, at virksomheden samtidig introducerede to tanke – THC Elite Pro MTL RTA og THC Elite Lite MTL RTA, som ligner hinanden meget.

THC Elite Pro MTL RTA er lavet i den traditionelle stil for dette firmas enheder – lidt streng, lidt dristig, lidt aggressiv, med ganske karakteristiske linjer. Naturligvis er der et traditionelt firmalogo på metalkolben, men det ser ikke prangende ud, men supplerer blot designet. Indhak i bunden af tanken og på låget tilføjer et vist strejf af brutalitet til den overordnede stil og forenkler processen med at tænde og slukke for tanken. Tankens diameter er 22 mm, så den vil se godt ud på næsten enhver box mod.

THC Elite Pro MTL RTA kan udstyres med enten et standardglas på 2 ml eller et bobleglas på 4 ml, afhængigt af hvad man foretrækker. Tanken er kronet af den traditionelle 510-type drip tip, og der er endnu en forlænget, todelt en i sættet.

Base, blæsning og brugsfunktioner

Det er ganske logisk og naturligt, at THC Elite Pro MTL RTA er designet til installation af én spiral. Til installation har du to stativer, der er excentriske og designet til vandret installation af spiralen med sekskantede skruer, der fastgøres ovenfra.

Til opbevaring af den absorberende bomuld er der ret store udskæringer, hvor du kan lægge en masse absorberende bomuld, fordi tanken har et design GTA.

Direkte under spolen er der et hul, hvor en af de otte jets er skruet ind, takket være hvilken vaper vil være i stand til at vælge den bedste for ham variant af tegningen.

Sættet indeholder stråler med huller på 0,8/1,0/1,2/1,5/1,8/2,0 mm i diameter samt stråler på 7*1,0 mm og 37*0,35 mm.  

Justering af blæsning sker ved at dreje ringen i bunden af tanken 180 og 270 grader, som har tre muligheder for huller med forskellige diametre.

Påfyldning af tanken sker traditionelt ved at skrue topdækslet af og påfylde 2 eller 4 ml væske afhængigt af det installerede glas.

Konklusioner og indtryk

THC Elite Pro MTL RTA er en ganske interessant og kontroversiel tank, sammenlignet med cigaretter, der er blevet frigivet for nylig, har den et mere komplekst design, men takket være det kan du indstille det mest nøjagtige pust, og dette kan ikke andet end glæde sig. Under alle omstændigheder får vaperen en praktisk tank, der giver dig mulighed for at få et virkelig fuldgyldigt MTL-pust.

Fordele og ulemper

Ulemper

For at udskifte jiggen skal du fjerne helixen eller i det mindste bøje den op;

For at få det ønskede niveau af træk skal du eksperimentere meget med tankens indstillinger.

Fordele

Strengt design;

Diameteren på 22 mm;

Stilfuldt design;

Rigt udstyr;

510-type drypspids;

Nem installation af spolen;

Nem pakning af uld;

Syv dyser med huller i forskellige diametre;

Traditionel blæsekontrol ved at dreje en ring i bunden af tanken.