Anmeldelse af Tugboat XXL

Mange har sikkert bemærket, at rygere med almindelige cigaretter bliver mindre og mindre almindelige i gadebilledet. Men der er flere og flere fans af tobaksopvarmningssystemer og e-cigaretbrugere. Disse moderne apparaters popularitet kan forklares ganske enkelt, og det er muligt at tilfredsstille nikotinsulten og samtidig få en lys og rig smag. Det er interessant, at man blandt elskere af lækker og smagfuld damp i stigende grad kan finde fans af POD-engangssystemer, der er kendetegnet ved brugervenlighed, rig smag og praktisk anvendelighed. Mange dampere foretrækker engangsdampe, der er designet til en ret anstændig autonomi, så enheder i Tugboat XXL-serien, der kan behage med en lang batterilevetid, er i særlig efterspørgsel.

Generelle oplysninger

Tugboat XXL engangs e-cigaret af medium størrelse, udstyret med et ret kraftigt indbygget batteri, fyldt med en væske baseret på saltnikotin og er designet til 2500 pust. Enheden er lavet som en ret kompakt bar med afrundede kanter, hvilket gør den nem at bruge og ikke optager meget plads i lommen. e smøger butik Det indbyggede batteri er ansvarlig for en anstændig autonomi, og for at gøre enheden så nem at bruge som muligt, aktiveres den, når du trækker, og kræver ikke opladning og genopfyldning. Den integrerede patron er fyldt med en nikotinsaltbaseret væske af høj kvalitet, så dampere hurtigt kan slukke deres nikotintrang og nyde en af de ti originale smagsvarianter.

Indpakning

Tugboat XXL er pakket ganske standard, ud over den traditionelle papkasse er enheden placeret i en forseglet pose, hvilket er en garanti for, at enheden ikke har været brugt før. Dampere kan købe Tugboat XXL som en enkelt enhed eller en pakke med 10, så du kan få en ret lang forsyning af din yndlingssmag.

Udseende og design

Hvis en damper begyndte at dampe i 2017-2018, var han sandsynligvis nødt til at vælge mellem et ret lille udvalg af vape-enheder, og producenterne var stadig lidt kendt for nogen. Det var på det tidspunkt, at de første tanke, dryp og mechmods fra det kinesiske firma Tugboat begyndte at dukke op, som ikke tog stjerner ned fra himlen, men som kunne tilfredsstille dampere med ganske god smag og bekvemmelighed. Efterhånden begyndte virksomheden at trække sig tilbage fra markedet og forsøgte ikke rigtig at konkurrere med mere berømte mærker. Men efter fremkomsten af væsker baseret på saltnikotin genoplivede virksomheden – den begyndte at specialisere sig i produktion af elektroniske engangscigaretter, blandt hvilke den særlige efterspørgsel blandt vapers er Tugboat XXL.

Designet af Tugboat XXL kan ikke kaldes for originalt eller ikke-standard, det er en traditionel enhed med et firkantet tværsnit og afrundede kanter, så det er let at bruge og har anstændig ergonomi. Enheden er ret kompakt 105*19*18 mm, så når du har den med i lommen, er den ikke i vejen. Kroppen er ikke lavet i monokrom stil, men med de originale tegninger, som svarer til smagen af væsken i den integrerede patron.

Tugboat XXL er udstyret med et indbygget 1000 mAh-batteri, der er nok til at få omkring 2500 pust. Batteriet er allerede opladet, og det er ikke nødvendigt at oplade det selv ved først at skille enheden ad (det er ikke sikkert). Det er vigtigt at huske, at dette POD-system er til engangsbrug, så det er ikke nødvendigt at prøve at bruge det i flere måneder og oplade og oplade med jævne mellemrum. Enheden aktiveres ved at puste, hvor LED’en i den nederste ende lyser op.

Patronen, smagsstoffer og anvendelser

Dette engangs-POD-system er lavet i det traditionelle format til sådanne enheder med en indbygget 6,5 ml patron, hvilket vil være nok til at få 2500 pust. Det er værd at sige, at antallet af 2500 pust er ret betinget, angivet af producenten, men i praksis kan antallet variere lidt opad eller nedad. Patronen er fyldt med en væske baseret på saltnikotin, så du kan slukke nikotinsulten i bogstaveligt talt tre til fem pust.

Producenten tilbyder i øjeblikket 10 forskellige smagsvarianter, blandt hvilke vaperen kan finde både traditionelle smagsvarianter og originale blandinger. Damperen har følgende smagsvarianter til sin rådighed:

Jordbær og vandmelon

Frodig is

Blå Raz

Cool Mint

Grape Ice

Rød energi

Mango Guava

Grønt æble

Citron Grape Fruit

Cola-is

Konklusion og indtryk

Tugboat XXL er en traditionel vape, der kan tilfredsstille selv den erfarne vaper, ikke kun med sin smag, men også med en meget anstændig batterilevetid. Hvis en damper leder efter en kompakt enhed, der trofast vil nyde den intense smag i fem til syv dage, så bør du helt sikkert købe Tugboat XXL.