Anmeldelse af Teslacigs Poker 218W Kit

Nye produkter inden for vaping dukker op hver dag. Nogle af dem passerer ubemærket og går tabt i hundreder af analoger, mens andre straks tiltrækker vaping-offentlighedens opmærksomhed. Mange virksomheder forsøger at producere enheder af den anden type. Sådanne virksomheder inkluderer Teslacigs, som konstant forsøger at behage vapers med sine enheder Nano, Punk, WYE, Invader og den sidste rør-mod Punk 86 – dette er ikke en komplet lineup, der præsenteres på hylderne i vape butikker. For at bringe lidt liv og tilbyde elskere af lækker og smagfuld noget interessant i design, tilbyder virksomheden et nyt startsæt Teslacigs Poker 218W Kit. Som det fremgår af navnet, er box mod lavet i form af et spillekort, som ikke kan undgå at behage fans af det verdensberømte kortspil.

Generelle data

Teslacigs Poker 218W Kit” startsæt, bestående af en ny box mod Poker 218W passende kapacitet og tidligere brugt af producenten atomizer Tallica Mini Tank. Box mod Poker 218W fungerer på to standardbatterier 18650 og i standard vape-tilstande. e cigaret sæt Tallica Mini Tank-forstøveren er blevet brugt af virksomheden mere end én gang i deres enheder og har vist sig at være positiv, da den giver dig mulighed for at få nok smag og volumen. Farverne er ret standard blå, grøn, sort og hvid, men her er de designet i camouflage.

Sæt

Virksomheden Teslacigs er ikke svær at kalde grådig med hensyn til udstyr, især box-mods, men her fuldender de sættet er ganske anstændigt:

Poker 218W box mod;

Tallica Mini Tank atomizer med forudinstalleret 6 ml bobleglas og TS-XX 0,18 Ohm vaporizer;

Udskiftning af TS-XX” 0,15 Ohm fordamper;

Udskiftning af 4 ml glas;

Oring-sæt;

USB-opladerkabel;

Brugervejledning;

Garantikort.

Alt er traditionelt, enkelt og uden spørgsmål.

Poker 218W box mod

Ved første øjekast kan det se ud, som om box mod’et Poker ligner nogle af Teslacigs modeller, især serien Invader, og det er også rigtigt, at de har noget til fælles. Men Poker har sine egne designtræk, som adskiller den fra mange af dens kolleger. Den vigtigste funktion er ligheden med spillekort, især til elskede pokerdæk (deraf navnet). Det mest interessante er, at en sådan formfaktor og lighed gjorde det muligt at få en meget ergonomisk enhed, som sidder perfekt i hånden og giver dig mulighed for at trykke på brandknappen med både tommel- og pegefinger.

Enheden drives af to traditionelle 18650-batterier, som installeres ved hjælp af sidepanelet med magneter. Hvis det er nødvendigt, kan du oplade batterierne ved hjælp af mikro-USB-porten på enhedens frontpanel. Moddet er designet til at passe til batterier op til 26 mm, men husk, at der vil være små huller på siderne på grund af enhedens skrå kanter.

Det nøjagtige navn på kortproducenten nægter at afsløre for første gang, men der er en mistanke om, at chippen er deres egen produktion. Chippen er ganske anstændig, bevist sig kun fra de positive sider, giver dig mulighed for at bruge flere funktionelle tilstande varivatte, termisk kontrol, TCR. Chippen er i stand til at hæve modstanden fra 0,1 til 3 ohm, hvilket er nok (uprøvet information og måske 0,05 vil ikke være et problem).

Kontrollen af moddet er meget enkel, som i de fleste Teslacigs, men på samme tid er det ret praktisk og praktisk. Mange brugere vil være tilfredse med den separate tænd/sluk-knap, som er blevet brugt af virksomheden mere end én gang og allerede har vundet tillid.

Tallica Mini Tank forstøver

Teslacigs specificerer ikke nøjagtigt, hvilken slags pakke dette kit med Tallica Mini Tank eller Resin atomizer kommer i, men forskellen i det er i små detaljer, så dette punkt er ikke vigtigt. Det skal siges med det samme, at du ikke skal forvente noget overnaturligt fra Tallica Mini Tank-forstøveren; det er en ret standard mellemklasse-forstøver uden service. Men også for at sige, at producenten ikke har tænkt på brugerne, er det ikke værd at sige, at forstøveren fungerer på udskiftelige fordampere på nettet, så du kan få en ganske anstændig smag og bulk.

Afhængigt af vaperens præference kan du bruge forstøvere på gitteret TS-XX-serien, som er meget nemme at installere i basen. En interessant løsning er tilstedeværelsen af en ekstra kuppel, som udfører både dekorativ og praktisk funktion, det giver dig mulighed for jævnt at fordele væsketilførslen til fordamperen.

Påfyldning mere end standard skruehætte, som åbner to store huller. Du kan bruge to typer af 4 ml eller 6 ml glas, hvilket er meget praktisk og praktisk.

Indtryk og konklusioner

Det er stadig svært at sige med sikkerhed, om Teslacigs Poker 218W Kit” bliver et salgshit eller ej, for der er flere krav til enheden. Men det er sikkert at sige, at Teslacigs’ eksperimenter med design og farveløsninger altid har gjort dampere glade. Teslacigs Poker 218W Kit” er et startsæt, som vil glæde både begynderen, fordi det er nemt at bruge, og den erfarne damper, der leder efter et originalt og ikke-standardiseret design.

Ulemper og fordele

Ulemper

Upålidelig fastgørelse af dækslet til batterirummet;

Umulighed for at blinke;

Let overhæng på siderne på grund af de skrå hjørner;

Lille udvalg af fordampere.

Fordele

Udførelse af høj kvalitet;

Originalt design og farver;

Pålideligt og produktivt bord;

Nem betjening og vedligeholdelse;

Fyldig tank.