Anmeldelse af Teslacigs Punk 86W

Teslacigs trådte selvsikkert ind på vape-markedet for flere år siden og tilbød vapers interessante og originale produkter, som ikke havde nogen analoger. Alle har sikkert set deres legendariske serie af box mods i stil med steampunk, hvis enheder sælges med succes selv i dag. En af de mest slående og mindeværdige enheder fra denne serie er Tesla Nano 120W Steampunk, lavet i et specifikt tilfælde. På grund af Nanos succes besluttede Teslacigs at skabe en ny enhed i det populære pipe-mod-format i dag – Punk 86W. Det er sikkert at sige, at enheden viste sig at være ret interessant og logisk, fordi steampunk-stilen i en rund enhed ser mere end logisk og passende ud.

Generelle data

Teslacigs Punk 86W er et 86 watt rørmod, der kører på et 18650-batteri, er designet til at blive brugt i to tilstande og er lavet i en stil af steampunk. e cigaret billig På trods af at dette er formatet på rørmoddet, er det ret stort og tungt, men for denne designstil er en sådan beslutning ret logisk. Enheden er bemærkelsesværdig for sin brugervenlighed og lakoniske funktioner. Som i mode nano fås Teslacigs Punk 86W i fire farver gun metal, stål, antik kobber eller messing, og hver af farverne er særprægede og originale, og det er svært at sige, hvilken der er den bedste.

Sæt

Naturligvis skal du ikke forvente noget originalt i sættet, alt er enkelt, klart og logisk, det er, hvad Teslacigs firma kan lide at gøre med alle sine enheder:

Punk 86W pipe mod;

USB-kabel” til opladning;

Brugermanual;

Garantikort.

Udseende og design

Som med mange andre Teslacigs-enheder i Punk 86W tiltrækker mange vapers, der ikke er specielt generede af de termiske kontrolkurver eller prehit ved 0,0001 watt, den største opmærksomhed på enheden nøjagtigt designet. Ligegyldigt hvor erfaren og erfaren en vaper er, vil ingen fortælle dig, at lignende designløsninger har andre producenter.

Når man tager i betragtning, at steam-punk-stilen er ret aktuel i dag, er det sikkert at sige, at Punk 86W 200% vil finde mange af sine fans. Alle de samme gear, tandhjul og uforståelige håndtag er præget på røret, som også skaber en dejlig kølig overflade til din hånd. Naturligvis er enhedens ergonomi på et højt niveau, da den er rund i diameter omkring 30 mm (hvorfor nøjagtigt denne diameter er et mysterium) og den anvendte lettelse. Til forstøverens sæde indsnævres enheden lidt til 28 mm, så du vil ikke have nogen problemer med valget af forstøver, du kan installere næsten alt.

Teslacigs Punk 86W er lavet af messing og rustfrit stål, hvor førstnævnte er malet kunstigt ældet. Installationen af et traditionelt 18650-batteri vil ikke forårsage nogen spørgsmål i bunden af modet er der et praktisk stik med hak, så du kan få fat i det selv med våde hænder. Lige under sædet er der et mikro-USB-stik til opladning af batteriet, hvilket er meget praktisk, fordi vaperen får mere autonomi (hvis du husker Nano igen, har den slet ikke noget USB-stik).

Funktionalitet og funktioner i arbejdet

At forvente nogle specielle funktioner i Teslacigs Punk 86W er ikke det værd. Der er kun to funktioner: variwatt og bypass, men selv denne minimalisme gør enheden interessant. Og begge funktioner er logiske og berettigede. 90% af vapers bruger kun deres enheder i varivatt-tilstand uden at have mistanke om kurverne eller pre-hit. Nå, bypass vil give dig mulighed for at bruge Punk i mechmod-tilstand med beskyttelse.

Hvis vi taler om chippen, ser den ud til at være proprietær fra Teslacigs og ganske enkel. Men samtidig er den i stand til at arbejde med en modstand på 0,1-3 ohm, hvilket er nok til et mod med ét batteri. Enheden er udstyret med et komplet sæt af beskyttelser, så du kan ikke bekymre dig selv en nybegynder.

I bunden af enheden er der et lille display, der viser strøm, tilstand og batteriniveau. Kontrolknapperne er placeret tæt på displayet, men brandknappen af stål er placeret øverst, og den gentager den diametrale kurve, hvilket er meget praktisk og praktisk.

Konklusioner og indtryk

Teslacigs Punk 86W er bestemt en interessant fordamper, som mange dampere vil kunne lide på grund af dens designstil og brugervenlighed. Producenten gjorde det ikke meget funktionelt, og der er ikke behov for det, for hvor mange procent af fans af lækker og duftende damp kan sige, at de bruger deres enhed fuldt ud.

Fordele og ulemper

Fordele

Tung vægt på grund af messingen;

Ikke-standard diameter på forstøveren.

Fordele

Unikt originalt design;

Nem at bruge og servicere;

Opladning via USB;

Fuld beskyttelsespakke.