Anmeldelse af Teslacigs P226-sæt

For bare et par år siden kunne dampere blive overrasket over næsten enhver nyhed, der på en eller anden måde var anderledes end egoet. Nu har situationen ændret sig markant, vapers er blevet mere krævende og sofistikerede, fordi ingen kan blive overrasket over DNA-kort, farveberøringsskærm eller indbygget MP3-afspiller. Derfor er producenterne konstant nødt til at komme med noget nyt og vinde vapers tillid ved kvalitet og originalt design. Det er efter dette princip, at firmaet Teslacigs arbejder, bare husk dets legendariske serie Punk eller WYE. For ikke så længe siden så lyset af det nye startsæt fra denne kinesiske producent Teslacigs P226 kit, som bruger det velkendte for mange vapers bord (det har allerede vist sig på en positiv måde) og det nye design i militær stil. Da vi ved, at Teslacigs-fans nyder at bruge enhederne, kan vi med sikkerhed sige, at P226-sættet helt sikkert vil indtage en værdig plads i mange damperes samling.

Generelle data

Teslacigs P226 kit er et startsæt, der består af en kompakt box mod til to batterier udstyret med et produktivt proprietært chipsæt og en proprietær forstøver, der er designet til at fungere med udskiftelige fordampere. Udviklerne har været særligt opmærksomme på designet, så box mod P226 er lavet i militærstil og ligner mere et pistolhåndtag eller en aktivator til en bombe. e smøger butik Enheden bruger et chipsæt, som mange dampere kender, og som på trods af den tilsyneladende enkelhed er kendetegnet ved pålidelighed og stabil drift. Dette startsæt er komplet med Tind Tank-forstøveren, som fungerer på udskiftelige fordampere med 0,18 ohm modstand, så smagen og mængden er garanteret. Du kan købe Teslacigs P226-sættet i fire farver: gun metal, stål, rød og grøn.

Sæt

Som med de fleste startsæt i denne klasse er Teslacigs P226-sættet ganske standardiseret, men så rygeren kan bruge det lige efter købet. Derfor kan du i den traditionelt enkle brandede kasse finde:

Boks-mod P226 Mod;

Tind Tank atomizer med forudinstalleret T-X3 Coil vaporizer (0,18 ohm mesh coil) og 4,5 ml glas;

Reserve T-X3 Coil (0,18 ohm mesh coil) fordamper;

Udskiftningsglas;

Et sæt fingeraftryk;

USB-kabel;

To brugermanualer.

P226 Mod Box Mod

Hvis du spørger dampere, hvilken enhed fra Teslacigs de kender, vil halvdelen af dem svare Nano 120W Steampunk, og den anden halvdel vil svare Invader. Den nye box mod kan med sikkerhed kaldes en værdig fortsættelse af disse serier, da over P226 Mod er lavet i virksomhedens bedste traditioner. Designerne besluttede sig for ikke bare at lave en banal mursten, men en mere interessant militær variant.

Naturligvis vil det militære tema i mods ikke overraske nogen, men P226 Mod vil overraske mange behageligt på kroppen er der mange fremspring og hak, takket være hvilken enheden ligner mere et pistolmagasin eller et fjernbetjeningspanel til den eksplosive enhed. En stor affyringsknap, som trykkes ned med et knap hørbart klik, giver endnu mere lighed. Men under alle omstændigheder kan vi med sikkerhed sige, at enhedens ergonomi er på højeste niveau, fordi den ligger meget pænt i hånden.

Den maksimale effekt på 220 watt leveres af to traditionelle 18650-batterier, til installation af hvilke der er et hængslet låg på bunden af enheden. Det er meget praktisk, at du med mikro-USB-stikket på sidekanten kan oplade batterierne med 2,5 A strøm, så opladningsprocessen tager et minimum af tid.

Hvis vi taler om P226 Mod-chipsættet, er det en standard proprietær chip fra Teslacigs, som bruges i de fleste af virksomhedens enheder. Funktionaliteten er ganske standard varivatte, termisk kontrol, TCR, men det vil være helt nok for de fleste vapers. Separat er det værd at bemærke, at stabiliteten på tavlen viser ægte modstand og ægte watt. For at lette brugen er enheden udstyret med et lille monokromt display med lodret orientering, hvor du kan finde alle de nødvendige oplysninger til vaperen om arbejdet i box mod.

Tind Tank-forstøver

Det faktum, at Teslacigs har udviklet en Tind Tank-forstøver specielt til P226-sættet, kan ikke undgå at behage, det er tydeligt, at virksomhedens specialister arbejder for vapers. Man kan ikke sige, at Tind Tank er noget overnaturligt, det er en standardforstøver, men den er ret godt lavet.

Forstøveren fungerer med TS-X3 Coil udskiftelige fordampere på 0,18 ohm gitter. Desværre er der kun én fordampermulighed, og kun med denne modstand. Men ved at bruge nettet får damperen en god smag og fyldig smag. Arbejdseffekten for sådanne fordampere er 70-80 watt, så det er værd at overveje det lige efter installation af fordamperen i forstøveren.

Tind Tank-volumenet er 4,5 ml, hvilket er nok til behagelig dampning for de fleste dampere. Åbningen er en standardreguleret bund. For at genopfylde den skal du bare skrue topdækslet af og hælde væsken i et stort nok hul.

Konklusioner og indtryk

Teslacigs P226 kit er et ganske interessant startsæt, som mange vapers helt sikkert vil kunne lide. Naturligvis er der visse spørgsmål om forstøveren, men box-mod’en vil glæde dig med dens funktionalitet og design.

Fordele og ulemper

Ulemper

Kun én type fordamper;

Modets øverste overflade vil ridse, når forstøveren udskiftes.

Fordele

Det originale design;

Fremragende ergonomi;

Det pålidelige bord;

Nem kontrol;

Hurtig opladning;

Praktisk tank;

Fremragende smagsoverførsel.