Anmeldelse af SXmini SX Auto Pod Kit

Fremkomsten af POD-systemer satte mange dampere i stå i et stykke tid, da de var vant til at bruge 200+ watt box mods, tanke og drips med 0,05 ohm coil-modstand. Men efter at mange havde prøvet disse systemer i kombination med saltnikotinbaserede væsker, blev mechmods og boards langsomt skubbet længere ned på hylden. Årsagerne til POD-systemernes popularitet er flere – kompakt størrelse, hurtig nikotinindtagelse, minimal damp, der ikke tiltrækker opmærksomhed. Men de POD-systemer, der produceres i dag, ligner næppe termometre eller tuschpenne, da de allerede er udstyret med produktive chipsæt og en masse ekstra funktioner. Et af de klareste eksempler på denne udvikling er SXmini SX Auto Pod Kit, som ikke kun er lavet i den originale formfaktor og har et af de mest pålidelige og produktive boards, men også udstyret med et moderne automatisk væskeleveringssystem. Nogle vil måske sige, at et sådant design er en dabble og ikke pengene værd at købe en sådan enhed, men under hensyntagen til brugervenligheden og de tekniske egenskaber vil SXmini SX Auto Pod Kit være en reel velsignelse for kendere af kvalitet.

Generelle data

SXmini SX Auto Pod Kit kompakt POD-system, udstyret med et kraftigt batteri, der kører på et chipsæt YiHi SX685J, som er kendetegnet ved pålidelighed og ydeevne, og har også et system med automatisk væskeforsyning. Umiddelbart skal det advares om, at enheden ikke er let på grund af brugen af zinklegering til kroppen og et kraftigt batteri. atomizer Enheden er lavet i det originale design, som adskiller det fra dets analoger i klassen. YiHi SX685J-chip giver mulighed for stabil drift af enheden med fordampere med forskellig modstand. SXmini SX Auto Pod Kit fås i fire farver – Antique Bronze, Antique Copper, Carbon Black, Carbon Gun Metal.

Sættet

Hvis vi taler om emballagen til denne enhed, vil den overraske mange behageligt, for på trods af at enheden er ret ikke-standard, er den afsluttet ganske anstændigt. Derfor venter en vaper i en hvid æske og en hvid gavepose med logoet:

SX Auto mod batteripakke;

SX Auto ADA-forstøver;

USB Type-A USB Type-C adapter;

USB-kabel;

Brugervejledning;

Garantikort.

Udseende og design

Vapers, der er interesserede i produkter fra forskellige producenter, er godt klar over, at produkterne fra YiHi SXmini altid adskiller sig meget i udseende fra standardenheder fra andre producenter. Og det er meget godt, da en vaper helt sikkert vil få en unik enhed af sin art, som desuden har fremragende tekniske egenskaber.

Hvis vi taler om formfaktoren for SXmini SX Auto Pod Kit, adskiller den sig markant fra de modeller, der produceres af andre producenter. Enheden ligner et rør med et rektangel fastgjort til siden på en original, ikke-standardiseret og praktisk måde, da enhedens ergonomi er fremragende. På samme tid har den en ret beskeden størrelse, så den passer i lommen uden problemer.

Separat opmærksomhed skal rettes mod det faktum, at SXmini SX Auto Pod Kit er lavet af zinklegering, så vent ikke på, at enheden vil være let (ekstra vægt giver et ret kraftigt batteri). Det interessante er designet af enhedens krop med farver og graveringer, der minder meget om Tesla Nano Steampunk, så enheden vil helt sikkert skille sig ud blandt de standard sorte, sølv og harpiks mods.

Batteriet på 1400 mAh vil give enheden en meget anstændig autonomi, som ikke kan undgå at behage. Det oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i bunden af enheden med 1A strøm.

Forstøver, automatisk væskeleveringssystem og kort

SXmini SX Auto Pod Kit har naturligvis et YiHi-kort, model SX685J, som sikrer stabil og problemfri drift af enheden. Der er tre driftstilstande til rådighed for vaperen, P1/P2/P3, som er termisk kontrol for at undgå, at fordamperen tørrer ud. For at overvåge enhedens status er den udstyret med et lille monokromt display.

Desværre gav udvikleren ikke nogen oplysninger om de fordampere, der bruges til forstøveren, som er lavet som en dripper, men ikke med det traditionelle 510-stik, men lavet i sit eget format. YiHi har altid været kendt for sin ukonventionelle tilgang og originalitet. Ifølge nogle rapporter er SX Auto ADA drip designet til at bruge 0,3 og 1 ohm fordampere til forskellige typer nikotin, og kortet justerer automatisk den spænding, der påføres spolen.

Men det mest interessante ved denne enhed er det automatiske væsketilførselssystem. Det særlige ved dette system er, at når du trykker på brandknappen, føres væsken automatisk til dryppet gennem squonk-stiften. Du kan selv indstille doseringen, hvis du vil. Hvis du får mere væske i dryppet, end du har brug for, går det tilbage til reservoiret.

Reservoirets volumen er 3,5 ml, og det indsættes fra den nederste ende af enheden. Påfyldning af reservoiret er meget enkelt, du skal tage det ud, vende det på hovedet og hælde i et af de to små huller (du bør bruge flasker med en tynd metaltud, de er virkelig mere praktiske).

Konklusioner og indtryk

SXmini SX Auto Pod Kit gør et blandet indtryk, fordi der kun er to eller tre enheder i denne klasse i dag, og for mange dampere er dette format stadig lidt usædvanligt. Men under alle omstændigheder gør autofeed-systemet, dryppet, YiHi-kortet, brugervenligheden og det originale design enheden interessant og populær.

Fordele og ulemper

Fordele og ulemper

Tung vægt;

Ikke det største volumen af reservoiret;

Ikke-standard dryp, i stedet for hvilket du ikke kan installere en anden.

Fordele

Det originale design;

Produktivt og pålideligt bord;

Nem kontrol;

Hurtig opladning;

Automatisk væsketilførsel;

Tilstedeværelsen af et dryp giver dig mulighed for at få en god smag.