Anmeldelse af SXmini Mi Class Pod Kit af YiHi

Efter udseendet af salt nikotin og væske baseret på det på vaping markedet, måtte mange producenter hurtigt genoverveje deres produktsortiment, fordi for sådanne væsker har du brug for specielle enheder. Og næsten alle producenter besluttede at deltage i produktionen af POD-systemer eller lukkede systemer, og YiHi er ingen undtagelse. Mange vapers kender dette firma som en producent af chipsæt, der med succes konkurrerer med DNA i deres tekniske egenskaber, så frigivelsen af POD-systemer fra firmaet YiHi overraskede vapers lidt. Men faktum er, at du allerede kan købe SXmini Mi Class Pod Kit fra YiHi, som er noget anderledes i udseende og funktionalitet end lignende POD-systemer fra andre producenter. Vi kan med sikkerhed sige, at SXmini Mi Class Pod Kit fra YiHi er et stilfuldt, kompakt system, som kan give en masse glæde til dampere.

Generelle data

SXmini Mi Class Pod Kit fra YiHi er et kompakt POD-system, hvis krop er lavet af rustfrit stål, der kører på et indbygget batteri og proprietære keramiske fordampere. Brugen af rustfrit stål har selvfølgelig øget enhedens vægt, men også gjort den troværdig og pålidelig (du kan ikke frygte, at enheden holder op med at virke, når den falder). e cigaret sæt Denne enhed bruger proprietært YiHi SX290 Chip-kort, hvis stabilitet ville være misundelig for mange enheder i en sådan klasse. Fordamperen er installeret i en plastikpatron, og fordamperen er keramisk, hvilket betyder, at den har en længere levetid. Du kan købe SXmini Mi Class Pod Kit af YiHi i flere farver – Sort “amp;Guld, Champange, Sort “amp;Sølv, Gunmetal, Blå Sølv, og hver af dem er originale og ikke-standard.

Sæt

Forvent ingen mirakler fra SXmini Mi Class Pod Kit af YiHi, da det med alle dets funktioner kun er et POD-system. Derfor venter vaperen i en almindelig hvid papkasse:

Pod-system SXmini Mi Class-enhed;

Micro-USB-kabel til opladning;

Garantikort;

Brugervejledning.

Udseende og design

SXmini Mi Class Pod Kit fra YiHi er et lille system, men du vil ikke synes, at vægten er lille, fordi kroppen er lavet af rustfrit stål. Skeptikere kan sige, at POD-systemet skal være let og næsten vægtløst, men firmaet YiHi besluttede at gå deres egen vej og frigav systemet, hvilket som ved sin vægt understreger kvaliteten og pålideligheden.

Separat opmærksomhed skal rettes mod formfaktoren, hvor systemet er lavet – et rør med en stang i hele sin længde (inde i det er der et kort). Det er ikke engang værd at tale om ergonomi, for med en så lille størrelse er alt i orden. På samme tid er enheden dekoreret ret interessant på den del af enheden, der ligner et rør, der er et billede af blade i en knude.

Enhedens effekt er 7-13 watt, og den leveres af det indbyggede 400 mAh-batteri, som i kombination med fordamperen 1 Ohm er nok til en dags autonomt arbejde. Opladningsenhedens standard mikro-USB-stik er placeret i enden af enheden.

Kortet, udskiftelige fordampere og brugsfunktioner

Selvom SXmini Mi Class Pod Kit fra YiHi er et POD-system, har producenten installeret YiHi SX290 Chip, som er meget stabil og pålidelig. Takket være chipsættet overstiger den maksimale spænding, der tilføres fordamperen, ikke 4 volt. Du kan overvåge spændingen og batteriniveauet med et lille monokromt display, som kun tjener som information. Enheden aktiveres med brandknappen, der er placeret på toppen af enheden.

SXmini Mi Class Pod Kit fra YiHi fungerer med udskiftelige fordampere lavet af keramik med en modstand på 1 ohm, der er installeret i en aftagelig patron. Takket være brugen af en keramisk fordamper varierer patronens levetid fra 5-7 uger, afhængigt af intensiteten af dampningen. Et interessant punkt er tilstedeværelsen af en speciel hætte på fordamperen, som giver dig mulighed for at holde den ren hele tiden. For at fylde den kan du nemt skrue vape-hætten af og fylde den med 1,8 ml e-væske.

Konklusioner og indtryk

SXmini Mi Class Pod Kit fra YiHi er et ganske interessant POD-system, og oven i købet et førsteklasses et. Ved at bruge keramiske fordampere med høj modstand er enheden designet til at dampe saltnikotinbaserede væsker. På trods af at enheden har en betydelig vægt, er den behagelig at bruge, praktisk og meget stilfuld.

Fordele og ulemper

Ulemper

Lille affyringsknap;

Håndgribelig vægt;

Manglende evne til at kontrollere spændingen.

Fordele

Originalt design;

Display til overvågning af driftsstatus;

Højtydende kredsløbskort;

Keramisk fordamper;

God smag;

Højtydende autonomi.