Anmeldelse af Suorin Shine Pod Kit

Det er ingen hemmelighed, at sub-mods med udskiftelige fordampere, serviceret base, bord og kontrol er i særlig efterspørgsel blandt vapers på det seneste. Men det betyder ikke, at traditionelle POD-systemer ikke længere er relevante, tværtimod foretrækker mange dampere, der leder efter kompakthed og praktisk anvendelighed, dem. Blandt POD-systemerne har Suorin-enhederne en særlig plads, og de blev med rette et af de første systemer af den lukkede type, der kom på markedet. Virksomheden har introduceret mange enheder, men det betyder ikke, at den stoppede med at frigive nye. Bekræftelsen af dette nye POD-system Suorin Shine Pod Kit, som dog ikke vil være en revolution i dampverdenen, men helt sikkert vil interessere mange dampere for dets autonomi, praktiske og lette brug og vedligeholdelse.

Generelle data

Suorin Shine Pod Kit” er et kompakt POD-system udstyret med et kraftigt batteri, der kører på udtagelige patroner med indbyggede fordampere til brug af væsker baseret på saltnikotin. Enhedens design er meget enkelt og ligner en standardpind, men den er udstyret med et meget kraftigt batteri i så kompakt en størrelse. billige e væsker Enheden fungerer på udtagelige patroner med indbyggede højmodstandsfordampere til rygevæsker med saltnikotin. Suorin Shine Pod Kit fås i otte farver: sort, sølv, rød, guld, Space Grey, Diamond Blue, Teal Blue og Mint Green.

Sæt

Det er helt naturligt, at enheden er meget enkel og beskedent udstyret, fordi det er et ret simpelt POD-system. Så i æsken venter vaperen:

Batteripakke til Suorin Shine-enhed;

To Suorin Shine-patroner;

Garantikort;

USB-opladerkabel;

Brugervejledning.

Batteripakke til Suorin Shine-enhed

Antallet af POD’er på vape-markedet vokser konstant, ikke fordi producenterne forsøger at vinde købernes tillid, men fordi nye teknologier og materialer konstant dukker op. Selvom vi ikke bør glemme produktionsvirksomhedernes interesser, er konkurrencen i dette segment ret stor. Vi kan ikke sige, at “Suorin Shine Pod Kit” vil være en revolution i segmentet af POD-systemer, men det vil helt sikkert finde sine beundrere.

En af de vigtigste funktioner i Suorin Shine Pod Kit er dens kompakte størrelse, som kun er 104x24x14 mm, så der er ingen problemer med at bære enheden. Enheden er lavet af aluminiumslegering, så den har en ret beskeden vægt. Producenten tilbyder oprindeligt otte designmuligheder, så vaperen har meget at vælge imellem, især alle farverne er ret rolige og ikke skrigende.

Suorin Shine Pod Kits effekt er 13 watt, og den leveres af et indbygget 700 mAh-batteri, hvilket for en så kompakt enhed bare er en fremragende indikator. Batteriet oplades ved hjælp af mikro-USB-stikket, der sidder i bunden af enheden, og producenten hævder, at en fuld opladning tager omkring 40 minutter.

For at overvåge batteriniveauet har bunden af Suorin Shine Pod Kit en LED, der skifter farve afhængigt af, hvor meget batteriet er opladet.

Suorin ville ikke være Suorin, hvis udviklerne ikke havde fundet på et lille trick. Enheden kan aktiveres på to måder: med brandknappen, som sidder i midten af enheden, og med et pust. Og det er her, hemmeligheden bag Suorin Shine Pod Kit ligger: Når man trykker på ildknappen på fordamperen, leveres den maksimale effekt (afhænger af batteriets opladningsniveau), og når man puffer, er effekten konstant. Nogle dampere vil måske sige, at funktionen er meningsløs, men faktisk giver den damperen mulighed for at finde den bedste fordamper uden yderligere kontroller (deres tilstedeværelse ville påvirke enhedens samlede omkostninger og dens størrelse).

Suorin Shine-patron

Fordi Suorin Shine Pod Kit” er lavet i en ret kompakt størrelse, bruger den udskiftelige patroner. Traditionelt holdes patronen i batteripakken af magneter, så udskiftningen af patronen tager kun et par sekunder.

Patronerne til Suorin Shine Pod Kit” er baseret på standardspolen og har en modstand på 1 ohm. Den indbyggede fordamper bruger naturlig 100% bomuld, hvilket kun kan have en positiv effekt på smagsafgivelsen. Selvfølgelig er der ingen luftstrømskontrol.

For at genopfylde patronen er der et lille hul på siden af patronen, som er skjult af en silikoneprop, der kan åbnes for at hælde 2 ml væske.

Konklusioner og indtryk

Suorin Shine Pod Kit er ikke et simpelt POD-system, men man får en enkel og pålidelig enhed og en interessant mulighed for at lege med strømmen. Under alle omstændigheder får damperen en kompakt, enkel, selvstændig enhed, der er designet til at dampe væsker baseret på saltnikotin.

Fordele og ulemper

Fordele

Kun én type patron;

Ingen kontrol af luftstrømmen.

Fordele: Kompakt størrelse

Kompakt størrelse;

Stort udvalg af farver;

Batteri med høj kapacitet;

Hurtig opladning;

To varianter af aktivering;

Mulighed for aktivering i maksimal strømtilstand;

Nem genopfyldning;

God overførsel af smag.