Anmeldelse af Suorin Reno

Uanset hvor hårdt tobaksfirmaerne forsøger at kompromittere dampning, vokser antallet af mennesker, der foretrækker at dampe. En af grundene til e-cigaretternes popularitet er fremkomsten af væsker baseret på saltnikotin, takket være hvilken der er effekten af at blive stenet. Men for at bruge sådanne væsker har du brug for passende enheder af lukkede systemer, som ikke giver meget damp, kompakt og selvstændig. Mange vapers kender virksomheden Suorin, der har specialiseret sig i produktion af POD-systemer, som næsten øjeblikkeligt bliver et hit på vape-markedet. Virksomhedens udviklere arbejder konstant på at sikre, at damperen får nye, mere avancerede enheder, så de præsenterede POD-systemet Suorin Reno. Vi kan ikke sige, at Suorin Reno er et revolutionerende eller innovativt POD-system, da der er mange analoger på vape-markedet, men når man kender firmaets holdning til kvaliteten af dets produkter, kan man være sikker på, at vaperen får en pålidelig og brugervenlig enhed.

Generelle data

Suorin Reno POD-system i lille størrelse, udstyret med en medium batterikapacitet, designet til brug af udtagelige patroner med udskiftelige fordampere og designet til dampning af væsker på saltnikotin. Designet af det nye POD-system er ret standard, det overrasker ikke nogen, men det er lille, kompakt og ergonomisk. Enheden bruger udtagelige patroner med udskiftelig fordamper på gitteret, så vaperen er garanteret at få en god smag. Patronen er lavet, så du kan låse den, så børnebeskyttelse er implementeret. Du kan købe Suorin Reno i fem farver: sort, guld, grå, rød og sølv.

Sæt

Som med de fleste POD-systemer er den nye enhed fra Suorin naturligvis helt standard, og vaperen vil ikke have nogen særlige problemer med at bruge den. Vaperen venter bare:

Reno Mod batteripakke;

Reno Pod aftagelig patron;

To udskiftelige fordampere på gittermodstanden på 1 ohm;

USB Type-C-kabel til opladning;

Advarselskort;

Kvalitetscertifikat;

Garantikort;

Brugervejledning.

Reno Mod batteripakke

Det er rimeligt at sige, at produkterne fra Suorin, som specialiserer sig i produktion af kun POD-systemer, har været en model for vapers i årevis. Det er nok at sige Pod, og mange vil straks huske Suorin. Fremkomsten af Suorin Reno er ganske forventet og logisk, fordi virksomheden endnu ikke har haft POD-systemer i sit sortiment, der ville bruge udskiftelige fordampere, ikke patroner.

Under alle omstændigheder er Suorin Reno lavet i en ret standard for enheder af denne formatformfaktor – en rektangulær enhed med afrundede hjørner og kanter. Enheden er lille, lavet af aluminiumslegering, takket være hvilken enhedens vægt er lille, og ifølge producenten er han ikke bange for fald, hvorfra kroppen vil være i stand til at beskytte. Det skal siges, at enhedens design er meget streng og kortfattet, og dette vil glæde mange vapers.

Enhedens maksimale effekt er 13 watt og leveres af det indbyggede batteri med en kapacitet på 800 mAh, hvilket er helt normalt for en enhed i denne klasse. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret på siden af enheden, takket være hvilket systemet oplades på 40-50 minutter. For at kontrollere batteriets opladningsniveau er der en LED, som lyser i tre farver, hvilket indikerer, at enheden skal oplades.

Reno Pod-patron

Næsten alle dampere har mødt Suorins POD-system, så de ved med sikkerhed, at de bruger udskiftelige patroner. I Suorin Reno besluttede udviklerne at ændre konceptet en lille smule, så man kan skifte både patron og fordamper separat, og de sælges allerede separat, hvilket der skal lyde en stor menneskelig tak for. Patronen er ikke udstyret med magnetiske stik, men passer stadig tæt nok i batteripakken.

De fordampere, der bruges i Suorin Reno, er udviklernes stolthed, fordi de ved 1 ohm modstand bruger et mesh-varmeelement, takket være hvilket smagsoverførslen vil være i topklasse. Et ekstra plus for smagen er brugen af 100% økologisk bomuld i fordamperen.

Proceduren for udskiftning af fordamperpatronen er meget enkel, den holdes med to fingre, så du tager den bare ud og sætter en ny fordamper i stedet.

Producenten har sørget for at beskytte børn. For at låse/låse enheden op, skal du fjerne patronen fra batteriblokken og dreje fordamperen 90 grader. Det er værd at sige, at aktiveringen af enheden, når du puster, er ret logisk.

Patronen genopfyldes ikke mindre let på bunden, der er en lille silikoneprop, der åbner, som du fylder tanken med 3 ml væske, helst i salt nikotin.

Konklusioner og indtryk

Suorin Reno er langt fra et innovativt POD-system, snarere er det en standard, der ikke vil overraske nogen. Men samtidig får rygeren en enhed af høj kvalitet, som er nem at bruge, praktisk og kan give en god smag.

Fordele og ulemper

Ulemper

Kun én type fordamper;

Ingen kontrol af luftstrømmen.

Fordele: Strengt design

Strengt design;

Krop lavet af aluminiumslegering;

Kraftigt batteri;

Hurtig opladning;

Stor volumen af patronen;

Børnesikret;

Udskiftelige fordampere på gitteret;

Brug af økologisk bomuld;

Fremragende smagsoverførsel.