Anmeldelse af Suorin Elite Pod Kit

Det er sjældent, at en vaper ikke har prøvet POD-systemer og submods på det seneste, som gradvist erstatter kraftfulde enheder og subomizers, der er designet til at få en masse velsmagende damp. Og ønsket om at prøve kompakte submods eller pods er ikke bare en hyldest til moderne trends, men en mulighed for at få en lille enhed, der vil være produktiv, alsidig og (hvad der er vigtigt) velsmagende. En af de førende inden for produktion af POD-systemer betragtes som et firma Suorin, dets enheder i dette format betragtes med rette som eksemplariske. I lang tid har virksomheden kun produceret POD-systemer, men nu er tiden kommet til at udgive sin egen version af pod-mod, så Elite Pod Kit så dagens lys. Enheden viste sig at være ret interessant og praktisk, men desværre ikke uden nogle mangler og ulemper.

Generelle data

Suorin Elite Pod Kit er en kompakt sub-mod, der har et indbygget batteri med gennemsnitlig kapacitet, der arbejder under kontrol af et proprietært chipsæt og er designet til brug af udskiftelige fordampere. Designet af den nye enhed kan næppe kaldes innovativt, fordi der er frigivet mange lignende enheder, men på grund af den lille størrelse og tidstestede formfaktor sidder pod-mod perfekt i din hånd. Det installerede proprietære chipsæt er meget simpelt vaping-tilstand er kun tilgængelig varivatte, men det er nok for de fleste vapers. billig vape Enheden bruger to typer fordampere på gitteret gratis og på en standard helix til en stram puff. Du kan købe Suorin Elite Pod Kit i fem farver: blå, rød, sølv, guld og sort.

Sæt

Man kan ikke sige, at Suorin altid har pakket sine enheder på en særlig måde, og kittet til den nye enhed vil heller ikke skabe nogen overraskelser. I æsken finder brugeren:

Elite mod-batteripakke;

Aftagelig patron;

Elite Replacement Coil fordamper med 0,4 ohm modstand;

Elite Replacement Coil fordamper med 1,0 ohm modstand;

USB-opladerkabel;

Garantikort;

Brugervejledning.

Elite mod batteripakke

Hvis du spørger de fleste dampere, hvad der er de mest populære POD-systemer, vil mange sige Suorin uden tøven. Og det vil være svært at argumentere med dem, fordi enhederne fra dette firma er blevet eksemplariske i denne klasse. Men ikke alle vapers kan lide det faktum, at enheden ikke har nogen indstillinger, og deres autonomi er altid langt fra det højeste niveau. Derfor er udseendet af Suorin Elite Pod Kit logisk og forståeligt. Naturligvis er enheden ikke uden fejl, men den er interessant, stilfuld og produktiv.

Designet af Suorin Elite Pod Kit var ikke banebrydende, fordi det var lavet i den traditionelle for sådanne enheder rektangulære kasse med en drypspids, der stikker ud fra siden. Samtidig er det kompakt – 79,2x36x18 mm og let at bruge og bære. Virksomhedens designere gjorde deres bedste for også at gøre enheden stilfuld, da kroppen er lavet af zinklegering med harpiks og kulstoflignende sidepaneler.

Suorin Elite Pod Kit har en maksimal effekt på 40 watt, som leveres af det indbyggede 1100 mAh-batteri med medium kapacitet. Batteriet oplades via et mikro-USB-stik i bunden af enheden med en strømstyrke på 1A (fuld opladningstid på ca. 40-50 minutter).

Producenten specificerer ikke, hvilket chipsæt der bruges i Suorin Elite Pod Kit, men vaperen får ikke kun et komplet sæt beskyttelser, men også muligheden for at bruge varivate-tilstanden med op til 40 watt. Enheden er udstyret med et lille farvedisplay, hvor du kan finde oplysninger om enhedens batteriniveau, strøm, fordampermodstand, tid og antal pust. Det er muligt at ændre farveskemaet afhængigt af vaperens præferencer.

Elite Pod-patron

Som de fleste submods bruger Suorin Elite Pod Kit en udtagelig patron til udskiftning af fordampere. Patronen holdes fast i batteripakken af magneter, så udskiftning eller genopfyldning af fordamperen er så let og praktisk som muligt.

Producenten tilbyder i øjeblikket to typer Elite Replacement Coil-dampere med 0,4 ohm modstand på nettet til frit kast og Elite Replacement Coil med 1,0 ohm modstand på standard MTL-spolen. Det vides endnu ikke, om der stadig vil være fordampere og baser til rådighed, men man kan håbe på det. Der er ingen justering af luftstrømmen.

For at fylde patronen skal du tage den ud af batteriboksen, vende den på hovedet, åbne den lille silikonehætte og hælde 3,1 ml væske i, hvilket ikke er for lidt til en enhed af denne størrelse.

Konklusioner og indtryk

Det faktum, at Suorin besluttede at udgive en sub-mod, kan ikke andet end gøre dig glad, da deres enheder er de mindst stillede spørgsmålstegn ved dampere. Elite Pod Kit er en lille smule rå, men generelt gør det et meget behageligt indtryk, suppleret med et godt bord, brugervenlighed og to typer fordampere.

Fordele og ulemper

Ulemper

Kun to typer af fordampere;

Ingen luftstrømskontrol.

Fordele

Kompakt størrelse;

Det originale design;

Hurtig opladning;

Kraftfuldt batteri;

Nem betjening;

En ret stor mængde patroner til en enhed af denne størrelse;

God smagsoverførsel.