Anmeldelse af Suorin Drop 2 POD-sæt

Fremkomsten af saltnikotin og nikotinbaserede væsker på vape-markedet revolutionerede vaping-verdenen, da mange vapere var i stand til at tilfredsstille deres nikotintrang i blot et par pust uden at få en hård rus. En af de obligatoriske betingelser for at dampe væsker med saltnikotin er brugen af særlige lavenergienheder eller POD-systemer. En af de første virksomheder, der begyndte at producere enheder af dette format, er Suorin, som i øjeblikket tilbyder mange POD-systemer. For ikke så længe siden var Suorin Drop POD-sættet meget populært, men firmaet besluttede at opdatere det, så lyset så en anden version af denne enhed Drop 2 med korrigerede fejl og det samme genkendelige design.

Generelle data

Suorin Drop 2 POD kit er et kompakt POD-system udstyret med et kraftigt batteri, så let at bruge som muligt, designet til brug af udtagelige patroner med indbygget fordamper. Udviklerne ændrede ikke formfaktoren for den nye enhed – den er lavet i form af en dråbe, men over designet har fungeret godt og tilbyder vapers et par lyse farver. Enheden er så nem at bruge som muligt, og den kan aktiveres ved både at puste og trykke på den skjulte Fire-knap. Enheden er designet til at installere udtagelige patroner med indbygget fordampermodstand 1,0 ohm til rygevæsker med saltnikotin. Du kan købe Suorin Drop 2 POD kit i seks farver – Sky Blue, The Scream, Black, Yellow Amber, Red Amber, Peacock Plume.

Sættet

Forvent af et simpelt POD-system noget specielt i pakken er ikke nødvendigt, fordi alt er simpelt og meget banalt. I kassen finder vaperen:

Drop 2 batteripakke;

Drop 2 POD 1 Ohm-patron;

USB Type-C-kabel;

Brugervejledning.

Drop 2 batteripakke

Suorin-firmaet var et af de første til at fange bølgen af saltnikotinvæsker og begyndte at producere POD-systemer, som næsten altid er efterspurgte blandt vapers. Det er interessant, at denne producent har udgivet mere end et dusin enheder i dette format, og selv de første enheder i denne serie er efterspurgte. En sådan enhed er Suorin Drop POD-sættet, der er lavet i den originale dråbeformede formfaktor. Efter at have besluttet at genoplive det og forbedre det lidt, præsenterede virksomheden Suorin Drop 2 POD kit, originalt, kompakt og praktisk.

Det originale Suorin Drop 2 POD-kit er lavet i form af en ret stor dråbe, men samtidig er det meget praktisk at bruge og ergonomisk. Enheden er svær at kalde stor, fordi dens dimensioner er 78,8 * 52 * 17,6, og den vejer lidt, selvom den er lavet af zinklegering med plast. Udviklerne har været særligt opmærksomme på designet af plastikkassen, der både kan have strenge farver som sort eller blå og originale farver med Scream-Munch eller psykedeliske sommerfugle.

Power Suorin Drop 2 POD kit har et indbygget genopladeligt batteri på 1000 mAh, hvilket er nok til to til tre dages selvstændig brug, men det hele afhænger af styrken af den anvendte væske og intensiteten af dampningen. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i bunden af POD-systemet, med en strømstyrke på 1A.

Suorin Drop 2 POD kit kan sikkert tilskrives en ret simpel enhed, som ikke giver mulighed for at ændre strømmen eller nogen specielle funktioner. Enheden er meget enkel, men rygeren kan aktivere den ved at puste og trykke på brandknappen, som er placeret på sidekanten og er skjult for nysgerrige øjne. På sidekanten er der fire lysdioder, som er designet til at indikere batteriniveauet.

Drop 2 POD-patron

I betragtning af at Suorin Drop 2 POD kit er en ret kompakt enhed, er det ret logisk, at den bruger udskiftelige patroner med indbyggede fordampere. Patronens form er sådan, at den er en del af kroppens dråbe, med et tyndt mundstykke med et hul med lille diameter i den skarpe ende, så du kan få et ret stramt træk.

Suorin Drop 2 POD-patronen er den eneste med indbygget fordamper med 1,0 ohm modstand, og den har en almindelig, lodret coil. Der er ingen justering af luftstrømmen.

Patronen genopfyldes fra bunden ved at tage den ud af batteriboksen, åbne silikoneproppen og hælde 3,7 ml væske i tanken.

Konklusioner og indtryk

Suorin Drop 2 POD kit kan ikke kaldes et gennembrud inden for POD-systemer, men det har en original form og design, og de spiller ikke den sidste rolle, når man vælger sådanne enheder. Hvis en vaper ønsker at få den mest enkle og stilfulde enhed, bør han helt sikkert købe Suorin Drop 2 POD kit.

Fordele og ulemper

Ulemper

Svag ladestrøm;

Ubekvem genopfyldning;

Manglende regulering af blæsning.

Fordele

Kompakt størrelse;

Original form-faktor;

Lys dekoration;

Batteri med høj kapacitet;

Aktivering ved at puste og trykke på Fire-knappen;

Stor volumen af patronen.