Anmeldelse af Innokin Innobar C1 Pod

Da saltnikotin blev opfundet, og dampere kunne fordampe væskerne, var der ikke mange, der troede, at mange brugere ville lægge deres kraftige box mods og drips på hylden. POD-systemer er blevet vigtige enheder for mange dampere. Blandt enhederne i dette format har Juul været efterspurgt i årevis – kompakt, selvstændig og med udskiftelige, forudfyldte patroner. Berømmelsen af disse enheder giver ikke efter for mange producenter, så det er ikke overraskende, at de med jævne mellemrum frigiver lignende enheder. Innokin-firmaet besluttede også at frigive sin egen version af en sådan enhed, så Innobar C1 Pod blev frigivet – en enkel, men ikke mindre interessant enhed, der behageligt kan overraske selv erfarne vapers.

Generel information

Innokin Innobar C1 Pod er et kompakt POD-system, der har et indbygget batteri med gennemsnitlig kapacitet, designet til brug af patroner fyldt med væsker baseret på saltnikotin. Enheden ser ganske enkel ud – en pæn krop lavet af hvid plast, som får enheden til at ligne en markør, ikke et POD-system. billige e væsker Enheden er udstyret med et 450 mAh-batteri, der oplades via et standard USB Type-C-stik. Enheden er designet til at bruge aftagelige patroner, der allerede er fyldt med væsker baseret på saltnikotin, og vaper har ti originale og rige smagsvarianter.

Emballage

Det er værd at sige med det samme, at POD-systemet og dets patroner sælges separat, så før du køber det, skal du huske det. Enheden er pakket ganske enkelt – en almindelig papkasse med enheden og minimale instruktioner, og patronerne er pakket i to stykker, og hver af dem har propper på mundstykket og på forbindelsesdelen.

Udseende og design

POD’ernes popularitet i de sidste par år er ubestridelig, så det er ikke overraskende, at hver vape-producent forsøger at frigive deres egen version af sådanne enheder, der vil blive efterspurgt. Innokin-firmaet har gentagne gange frigivet enheder i dette format, som er efterspurgt blandt vapers, men dets udviklere havde tydeligvis ingen ro i sindet med de amerikanske Juul POD-systemers herlighed. Efter at have arbejdet lidt og siddet i laboratorierne kom de derfor med deres eget svar på Juul – Innokin Innobar C1 Pod – en interessant enhed, lidt ukonventionel, men samtidig bekvem og praktisk.

Designet af Innokin Innobar C1 Pod er ikke særlig originalt, for det er en lille plastikanordning med mange flader. Hvis man ser nøje efter, ligner enheden mere en standard kort markør eller en anden mærkelig enhed, men det forhindrer den ikke i at have god ergonomi. Enhedens dimensioner er meget beskedne, så den ligner mere et flashdrev eller en nøglering, som ikke kommer i vejen i lommen. På grund af det faktum, at enheden er lavet i et plastikhus og ikke er udstyret med det mest kraftfulde batteri, vejer den kun lidt mere end 30 gram.

Innokin Innobar C1 Pod drives af et indbygget 450 mAh batteri – ikke meget, men nok til en dags batterilevetid. Batteriet kan oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket i bunden af enheden med en fuld opladningstid på 20-30 minutter.

Dette POD-system hører til kategorien af meget enkle enheder, så det er berøvet enhver kontrol. Enheden aktiveres ved at puste, og under aktiveringen lyser en blå miniature-LED i bunden.

Patroner, smagsvarianter og brugsfunktioner

En vigtig funktion ved Innokin Innobar C1 Pod er de aftagelige patroner, der er fyldt med en væske baseret på saltnikotin med en styrke på 2%. Det interessante er, at væskerne, der bruges i disse patroner, er vandbaserede, så damperen får en blødere damp og en behagelig smag. Patronerne er til engangsbrug (prøv ikke at genopfylde dem selv, når de har opbrugt deres ressource).

Patronerne bruger en 1,1 ohm modstandsgitterfordamper, så smagsoverførslen vil være på det højeste niveau. Patronens kapacitet er 2 ml, og det er nok til at få omkring 600 pust. Inhalationen er tæt og ligner MTL så meget som muligt.

I øjeblikket tilbyder producenten ti originale smagsvarianter til vapers:

– Iced Cosmic;

– Sure bær;

– Mandarin;

– Blueberry Grape;

– Kirsebær Lemonade;

– Rose Lychee;

– Jungle Juice;

– Jordbær vandmelon;

– Citrontærte;

– Lyserød limonade.