Anmeldelse af GeekVape Aegis Eteno E100 POD-sæt

Det er usandsynligt, at nogen vil hævde, at hypen omkring vaping i de sidste par år er aftaget lidt, men det betyder ikke, at antallet af vapers er faldet, tværtimod vokser det konstant. Og en af grundene til stigningen i antallet af dampere er de nye formater, som er kompakte og selvkørende, og muligheden for at dampe væsker med saltnikotin. Og for dampere, der ikke er helt klar til at skifte til væsker med saltnikotin, er der udviklet sub-mods. Den mest berømte sub-mod fra virksomheden GeekVape betragtes som Boost, men udviklerne besluttede at frigive ikke mindre interessant enhed – Aegis Eteno E100 POD kit, som ligner meget den velkendte box-mod Aegis 100, men tilpasset de moderne markedsrealiteter.

Generel information

GeekVape Aegis Eteno E100 POD kit er en mellemstor submod med et aftageligt 18650-batteri, AS 3.0-chip og en subtank til installation af fordampere i P-serien. Den er lavet i et traditionelt design for denne serie – med mange kanter og fordybninger, med øko-læderindlæg og fysiske låsenøgler. Takket være AS version 3.0-chipsættet får fordamperen god funktionalitet og kraft, så submod’en med sikkerhed kan erstatte den traditionelle boxmod og tank. e cigaret billig Patronen er lavet i et sub-tank-format, der er designet til installation af P-serie fordampere, og den kan omdannes til en almindelig tank med 510-m-stik ved hjælp af en adapter. Køb GeekVape Aegis Eteno E100 POD kit fås i seks farver – sort, blå, beige, rød, grå og regnbue.

Sættet

Producenten har sørget for, at den vaper, der købte en sådan sub-mod, ikke havde nogen problemer med brug og vedligeholdelse. Derfor vil vaper være i stand til at finde i kassen:

– Aegis Eteno E100 batteripakke;

– Aegis Eteno E100 POD-patron;

– Udsugning til fordampere;

– Udskiftning af ører;

– P Series Coil 0,2 Ohm fordamper (forudinstalleret);

– P Series Coil 0,4 ohm fordamper;

– USB Type-C-kabel;

– Brugervejledning.

Aegis Eteno E100 batteripakke

Enhver vaper har helt sikkert hørt om firmaet Geek Vape. Selv hvis han eller hun aldrig har været nødt til at bruge deres enheder, har han eller hun helt sikkert hørt om det. Virksomheden har vundet vapernes tillid med sin kvalitet og originale udvikling, der har været i topsalget i årevis (husk bare Zeus X, Aegis Legend og Boost). Men denne succes stopper ikke virksomhedens udviklere, tværtimod stimulerer det skabelsen af nye enheder. Hvis du ser på virksomhedens sortiment, kan du finde en masse POD-systemer, der er udgivet for nylig, og næsten ingen sub-mods. Virksomheden besluttede at rette op på denne fejl og præsenterede GeekVape Aegis Eteno E100 POD-sæt – en let omarbejdet kendt for vapers box mod, men i et nyt format.

Det er nok at se på GeekVape Aegis Eteno E100 POD-sæt, og straks bliver det klart, hvilken enhed den blev designet baseret på – det er velkendt for vapers Aegis 100, men lidt genskabt. Enhedens design er det samme – med mange fremspring, halvcirkelformet på den ene side med øko-læderindsats og flad på den anden side med kontrolpanel. Enheden kan næppe kaldes lille – 134,5 * 39,56 * 33 mm, men det gør den ikke ubehagelig i drift, tværtimod ligger den perfekt i din hånd.

Given the fact that this device belongs to the Aegis family, it is made in accordance with IP68 protection standard, so the device is not afraid of moisture, dust and falls, but drop it into the 8th floor and drown in a lake is still not recommended.

GeekVape Aegis Eteno E100 POD-sæt bruger et traditionelt 18650-batteri, der installeres fra bunden under skruelåget (for at gøre det nemt at bruge har det et hængslet beslag). Om nødvendigt kan batteriet oplades ved hjælp af det vandtætte USB Type-C-stik, der er placeret under kontrolknapperne, med en strøm på 2A.

På enhedens sideflade er der en mekanisk nøgle til at låse tastaturet, så du kan låse enheden og ikke være bange for utilsigtede knaptryk.

Et vigtigt træk ved denne sub-mod er, at den kører under AS 3.0-chipsættet, så vaper får ikke kun mulighed for at indstille effekten op til 100 watt, men også en god funktionalitet. Vapneren har flere tilstande – SMART/POWER/BOOSTING/VPC/TC-NI/TC-TI/TC-SS/TC-TCR, hvilket er en sjældenhed for enheder i dette format. Enheden er udstyret med et 1,06-tommers farvedisplay med et standardsæt af oplysninger om enhedens drift.

Aegis Eteno E100 POD-patron

Selvom Aegis Eteno E100 POD-patronen er designet i et sub-tank-format, minder den mere om en traditionel tank. Ligheden bidrager til, at patronen kan installeres i en særlig adapter og bruges på andre enheder med et traditionelt 510-stik. Patronen holdes fast i batteripakken af magneter.

GeekVape Aegis Eteno E100 POD-sæt er designet til at installere P-seriens fordampere, der allerede er velkendte for vapers. Sættet leveres med to fordampere – 0,2 og 0,4 ohm, begge på mesh, så der er ingen problemer med smag og masse.

Patronen bruger overheadblæsningsteknologi, hvilket gør den til et »non-pouring«-format. Justering af udblæsning sker med en drejelig ring på toppen af enheden.

For at genopfylde patronen skal du skrue tophætten af, der holdes af bajonetprincippet, og hælde 4,5 ml væske i tanken.

Konklusioner og indtryk

Hvis en vaper er på udkig efter et alternativ og en erstatning for det traditionelle enkeltbatteri-boxmod og sabom-tanken, er GeekVape Aegis Eteno E100 POD-sættet præcis det, han har brug for. Vapneren får en selvstændig, praktisk, funktionel og produktiv enhed, som desuden er i stand til at tilfredsstille smag og masse.

Fordele og ulemper

Ulemper

– IP68-beskyttelse er ikke fuldt implementeret;

– Enheden er ikke designet til et stramt cigarettræk.

Fordele

– Genkendeligt design;

– Ergonomisk indkapsling;

– Genopladeligt batteri 18650;

– Hurtig opladning;

– Højtydende chipsæt;

– God funktionalitet;

– Nem genopfyldning;

– Patron med stor kapacitet;

– »Ikke-hælde«-design.