Anmeldelse af Brusko Vilter S POD Kit

POD-systemer er allerede blevet en integreret del af dampningen for mange dampere og har med succes erstattet traditionelle box mods og sub-ohm-tanke. Takket være sådanne enheder kan dampere trygt fordampe stærke væsker baseret på saltnikotin uden frygt for at få en hård damp. Mange vape-producenter producerer ret interessante POD-systemer, som ikke kun overbeviser med deres smag, men også med deres brugervenlighed og praktiske egenskaber. Et af de mest succesfulde samarbejder – det russiske firma Brusko og kinesiske Aspire – har ikke en gang glædet dampere med interessante enheder skabt sammen. Og efter at have besluttet endnu en gang at overraske russiske købere behageligt, udgav de sammen en ganske original enhed – Brusko Vilter S POD Kit, som vil blive værdsat selv af skeptiske vapers.

Generel information

Brusko Vilter S POD Kit er et kompakt POD-system, udstyret med et batteri med medium kapacitet, designet til at bruge udskiftelige patroner med indbyggede fordampere til at dampe væsker baseret på saltnikotin. Enheden ser meget stilfuld og original ud – det er en rektangulær enhed med afrundede kanter og nem betjening. Enheden aktiveres ved både at puste og trykke på den enkelte »fire«-knap. netbutik elektroniske cigaretter Enheden er designet til at bruge udskiftelige patroner med indbygget netfordamper med en modstand på 1,0 ohm. Du kan også bruge en plastik- eller papirdråbetype, der efterligner et cigaretfilter. Du kan købe Brusko Vilter S POD Kit i fem farver – sort, rød, grå, fuchsia og beige og pink gradient.

Sæt med udstyr

Ud over standardpakken, som vil overraske mange positivt, har vaper mulighed for at købe en ekstra dockingstation, der gør det muligt at øge enhedens størrelse lidt, men for at få en god autonomi. Direkte POD-system er afsluttet som følger:

– Vilter S-enhedens batteripakke;

– 2 ml patron. Vilter pod en 1,0 ohm mesh coil;

– Drip-tip af papir;

– Drip-tip i plastik;

– USB Type-C-kabel;

– Brugervejledning.

Brusko Vilter S enhedens batteripakke

98% af vape-enhederne på det russiske marked er lavet af kinesiske virksomheder, så der er ikke noget overraskende, hvis du køber endda en dyr enhed på dens emballage er skrevet »Made in China«. Men kinesisk i dette tilfælde betyder ikke dårlig kvalitet, tværtimod betragtes vape-industrien i Kina som den mest progressive og konstant udviklende. Derfor er det logisk, at den russiske producent af dampvæsker Brusko (dampvæsker fra dens produktion er særligt efterspurgte blandt dampere) konstant samarbejder med kinesiske virksomheder og i fællesskab producerer originale enheder. Det mest produktive samarbejde Brusko c firma Aspire, som resulterede i en masse interessante enheder, der med succes blev solgt på det russiske marked. En af de enheder, der kan tiltrække sig opmærksomhed fra selv de mest erfarne vapers, anses med rette for at være Brusko Vilter S POD Kit.

Da Brusko Vilter S POD Kit blev udviklet, var virksomhedens designere af den opfattelse, at en enkel enhed vil tiltrække meget mere opmærksomhed end en fancy, så POD-systemet er lavet i et pænt stick-format med afrundede kanter og en fremspringende tynd drypspids. Enheden er ikke den mindste – 124*22,1*12,6 mm, men den er let – kun 31 gram, så den fylder ikke meget i lommen.

Brusko Vilter S POD Kit bruger et indbygget batteri med en kapacitet på 500 mAh – ikke meget, men en dags batterilevetid er garanteret. Batteriet oplades ved hjælp af USB Type-C-stikket på siden, 0,5 A strøm.

Selvom enheden hører til den enkle serie, har den et enkelt chipsæt, takket være hvilket den har et komplet sæt beskyttelser og er i stand til at arbejde ved 10-15 watt. Producenten giver to muligheder for at aktivere enheden – ved at puste og ved at trykke på »Fire«-knappen. For at lette brugen har Brusko Vilter S POD Kit et lille monokromt display, der viser oplysninger om batteriets opladning, antal og tid for pust.

Hvis vaper ønsker autonomi, giver det mening at købe Vilter Power Bank-dockingstationen, der er lavet i den beskedne størrelse 87*45,3*21,2 mm med en indbygget batterikapacitet på 1600 mAh. Brusko Vilter S POD Kit oplades ved hjælp af det indbyggede USB Type-C-stik, og det tager cirka en time at oplade POD-systemet.

Brusko Vilter S POD-patron

Den vigtige egenskab ved Brusko Vilter S POD-patroner er, at du kan installere traditionel plastik- og papirdrypspids, som er en nøjagtig efterligning af cigaretfilter. Denne mulighed vil blive værdsat af dampere, der for nylig har været inkarnerede rygere, og som savner den karakteristiske berøring af filteret på læberne.

Brusko Vilter S POD-patronen præsenteres i den eneste variant – med en indbygget mesh-fordamper med modstand på 1,0 ohm. Producenten sørger ikke for et justerbart træk, men oprindeligt er det så tæt på MTL som muligt. For at genopfylde patronen skal du tage den ud af batteriboksen, vende den på hovedet, åbne silikonehætten og hælde 2 ml væske.

Konklusioner og indtryk

Når du tager sådanne enheder som Brusko Vilter S POD Kit i hænderne, forstår du, at de indenlandske producenter, dog med hjælp fra udenlandske virksomheder, kan tilbyde vapers de enheder, der ikke skammer sig over. På trods af at enheden er ret enkel, får vaper en stilfuld og vigtigst af alt lækker enhed, som vil blive et must-have tilbehør til hver dag.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Manglen på regulering af blæsning;

– Svag opladningsstrøm;

– For at genopfylde er det nødvendigt at fjerne patronen fra batteripakken.

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Lav vægt;

– Stilfuldt design;

– To varianter af drypspidser;

– Opladning med en dockingstation;

– To trækmuligheder;

– Indbygget fordamper på gitteret;

– Stabilt, tæt træk.