Anmeldelse af Kanger Vola Box Mod

Mange producenter på vape-markedet holder fast på deres positioner og frigiver regelmæssigt flere og flere nye enheder, der behager vapers. Men ikke mindre almindelig er situationen, når en producent, der har erobret sit segment af markedet, stopper noget i håb om, at dets produkter vil blive solgt af den gamle hukommelse. Det er præcis, hvad Kangertech, et firma, der er velkendt af dampere, der har dampet i mere end to år, gjorde. Hvem husker ikke de legendariske Subtank, Toptank eller deres små box-mods. Men desværre, efter dets triumferende udseende tømte virksomheden noget – nye produkter fra det blev sjældne. I nyere tid begyndte virksomheden at erobre markedet igen, og tilbyder vapers nye enheder, og ganske interessante, hvoraf den ene med rette kan betragtes som en Kanger” Vola Box Mod. Denne box mod vil glæde mange med sit design, ganske standard funktionalitet og ydeevne . Vi kan ikke sige, at enheden er revolutionerende, men alligevel er det rart, at Kangertech vender tilbage til markedet, og med interessante enheder.

Generel information

Kanger” Vola Box Mod er en kompakt box mod, udstyret med et indbygget batteri med medium kapacitet, lavet i et stilfuldt design med et stort display og fungerer i standardtilstande. e-cigaret butik Det er værd at hylde virksomhedens udviklere, som besluttede at gå væk fra de tidligere brugte designmuligheder og udviklet en stilfuld enhed, der umiddelbart tiltrækker sig opmærksomhed. Box-mod’en endte med at være ret kompakt og nem at bruge, da den har praktiske knapper og et stort display, hvis vi taler om chipset board bruges, som du kan bruge box mod i flere standard modes, men de fleste vapers har ikke brug for andre Buy Kanger” Vola Box Mod er tilgængelig i seks farver orange, sort, rød, grå, blå og grøn.

Kit

Kangertech har altid produceret budget-enheder, så emballagen er altid gennemsnitlig, så forvent noget overnaturligt eller unikt i kassen er ikke nødvendigt. Vaperen tilbydes med følgende pakke:

Vola box mod;

USB-kabel til opladning;

Brugermanual.

Udseende og design

Mange vapers husker box-mods fra firmaet Kangertech, lavet i et ret simpelt og uhøjtideligt design, men ret praktisk og let at bruge. Ved at udvikle designet af Kanger” har Vola Box Mod designere og udviklere gjort alt for at ændre den etablerede tradition, da mod’et mere ligner en smartphone eller MP3-afspiller.

Enhedens formfaktor er traditionel rektangulær, men dette er det design, som de fleste dampere kan lide. Det er meget rart, at enheden uden skarpe hjørner er afrundede, så det ser meget anstændigt ud. I dette tilfælde er enhedens ergonomi på et fremragende niveau, da den er lavet i en kompakt størrelse – 74 mm x 25 mm x 44 mm, hvilket giver mulighed for nem installation af forstøvere med en diameter på op til 25 mm.

Enheden kører på et indbygget 2000 mAh batteri, der giver dig mulighed for at få en maksimal effekt på 100 watt. Vær ikke bange for, at den er indbygget, dens kvalitet er ikke i tvivl, og levetiden vil ikke være minimal. Batteriet oplades ved hjælp af det traditionelle mikro-USB-stik, der er placeret på siden af ​​Kanger” Vola Box Mod.

Tavlen, funktionalitet og brugsegenskaber

Kangertech har altid brugt deres egne chipsæt i deres enheder (det er i hvert fald, hvad producenten hævder), og den nye Vola Box Mod er ingen undtagelse. Enhedens bord giver dig mulighed for at bruge den i flere grundlæggende tilstande – Varivatte, Thermal Control, TCR, men for de fleste vapers vil dette være nok til komfortabel brug af enheden. En god tilføjelse er Curve- og Memory-tilstande for forvarmning og hukommelse, så du kan justere moden afhængigt af damperens præferencer.

Særlig opmærksomhed i Vola Box Mod fortjener et display på 1,3 tommer, hvilket ikke kun er en farve, men også smukt designet i sidebjælken, hvor det næsten ikke er synligt. Displayet er ret informativt, det viser de vigtigste parametre, der er nødvendige for en vaper: batteriniveau, effekt, spolemodstand, spænding, tid og antal pust.

Det er umuligt ikke at nævne kontrollerne implementeret af de traditionelle brandknapper +/– de er runde, rager lidt ud over kroppen og giver enheden en vis chic.

Konklusioner og indtryk

At sige, at Kanger” Vola Box Mod er noget unikt, men samtidig er den nye box mod fra den kendte producent lavet i et interessant design. Relativt lavt strømforbrug og indbygget batteri antyder, at enheden er designet til brug af cigaretbrændere/dryp med én spole.

Fordele og ulemper

Ulemper

Relativ lille batterikapacitet;

På den blanke overflade vil der være konstant synlige fingeraftryk.

Fordele

Stilfuldt design;

Stort display;

Nem og bekvem betjening;

Nem at bruge;

Støtte til forstøvere op til 25 mm i diameter.