Anmeldelse af Joyetech eGo 510 engangssæt

De fleste dampentusiaster, der begyndte at dampe for fem eller seks år siden, var glade ejere af “ego” – enkle enheder, der ikke brillerede med deres autonomi og gode smagsafgivelse. Men mange mennesker husker disse enheder med en vis nostalgi, og nogle dampere bruger dem med glæde den dag i dag. Selvom formatet anses for at være lidt forældet, blev det grundlaget for produktionen af POD-systemer, som nu er på toppen af deres popularitet. Firmaet Joyetech har besluttet at lancere POD-systemet samtidig med, at de spiller på de nostalgiske minder og følelser hos dampere, og har derfor præsenteret eGo 510 engangssæt. Det er værd at sige med det samme, at to enheder, Refillable og Disposable, adskiller sig ved patron, men hvis den første variant er en traditionel pipe-mod, er den anden en ganske original enhed, der kan interessere mange vapers.

Generelle data

Joyetech eGo 510 engangssæt – et kompakt POD-system, udstyret med et ret kraftigt indbygget batteri, designet til at bruge aftagelige patroner fyldt med væsker baseret på saltnikotin. Enheden er lavet i form af en kompakt pibe-mod, med en glat sideoverflade og ergonomi, som du ikke vil have nogen klager over. Enheden er udstyret med et ret anstændigt kapacitetsbatteri, som skal genoplades med jævne mellemrum. En vigtig funktion ved enheden er, at den er udstyret med et 510-stik, så du kan få en god batteripakke til at bruge forskellige tanke. atomizer Joyetech eGo 510 engangssæt er designet til at bruge forudfyldte patroner, og producenten tilbyder vaper 20 af de mest populære smagsvarianter.

Sæt og emballage

Det er ret logisk, at dette POD-system vil blive afsluttet som minimum, da det er noget mellem “engangs” og en brugbar enhed. Derfor er det ikke overraskende, at en vaper kun kan finde en batteripakke og en aftagelig 2 eller 4,5 ml patron i kassen.

Udseende og design

Virksomheden Joyetech er i løbet af de sidste år blevet noget “dyster” – på en eller anden måde ikke særlig aktiv, det fungerer, nye enheder frigives ikke ofte , og dem, der frigives, konkurrerer ikke altid med tillid til enheder fra andre producenter. Men det betyder ikke, at virksomheden har stoppet sit arbejde, og beviset på dette er et par nye enheder, som blev frigivet af denne producent. Det er værd at sige, at virksomheden samtidig præsenterede to enheder Joyetech eGo 510 engangssæt og Joyetech eGo 510 genopfyldeligt sæt, som kun adskiller sig i patroner. Samtidig er patronerne fuldt udskiftelige, så du bør overveje versionen med forudfyldte patroner, der med succes kan installeres på enhver boks mod.

Designet af Joyetech eGo 510 engangssæt er ikke særlig originalt – det er en lille rørmod, lavet af plast med en blank overflade, men det er dens enkelhed, der tiltrækker. Enheden er virkelig lille – dens højde er 113 eller 124,5 mm, afhængigt af hvilken patron der er installeret. En vigtig funktion ved enheden er, at den har en diameter på 22 mm, og der er et traditionelt 510-stik i enden, så du kan installere næsten enhver tank med tilsvarende diameter til batteripakken. Men når du installerer den, er det vigtigt at huske, at Joyetech eGo 510 ikke har den højeste effekt, selvom cigaretten kan bruges med absolut tillid.

Enheden hører til det enkle segment, så den har kun en knap “Fire”, der er placeret i midten. Enhedens effekt er 14-18 watt, men det vil være nok for mange vapers. I nærheden af opladningsstikket er der en LED-indikator, som du kan bruge til at overvåge batteriniveauet.

Joyetech eGo 510 POD-patron til engangsbrug

En af funktionerne i Joyetech eGo 510 engangssæt er, at det bruger udskiftelige forudfyldte patroner. De er lavet i form af standardtanke med traditionelt 510-stik, så du kan bruge dem på alle boxmods uden problemer.

Producenten tilbyder to versioner af patroner – 2 ml og 4,5 ml, designet til henholdsvis 500 og 1600 pust. Patronerne har et varmeelement på masken med 0,7 ohm modstand, så smagsoverførslen vil være på det rette niveau. Der er ingen blæserjustering, standardtrækket er en stram cigaret.

Joyetech eGo 510 disposable POD præsenteres ikke kun i to volumener, men også med 20 forskellige smagsstoffer, og udviklerne har valgt de mest populære og populære smagsstoffer.

Konklusioner og indtryk

Joyetech eGo 510 engangssæt er en ganske interessant enhed, som næppe kan kaldes en “engangs”, men det er også et serviceret POD-system eller en enhed. Denne enhed kan sikkert betragtes som universel, da den passer til både vapers, der ønsker en enkel enhed, og dem, der ønsker at erstatte standardtanken på et boxmod med noget interessant fra tid til anden. Under alle omstændigheder er enheden original og ganske ikke-standard.