Anmeldelse af GeekVape AU (Aegis U) POD-sæt

Statistikkerne viser, at de fleste dampere, der er gået over til den lette side af dampen, tidligere har været ivrige rygere og har en god historik. Mange af dem er ikke kun vant til stramme cigarettræk, som MTL-tanke med succes bruges til, men også til ret stærke væsker. Så det er ikke overraskende, at disse dampere nyder at dampe stærke væsker med saltnikotin og ofte med tobakssmag. Producenter producerer massivt POD-systemer til dampning af væsker med saltnikotin, og virksomheden Geek Vape er ingen undtagelse – den glæder i stigende grad dampere med enheder i dette format. Efter at have besluttet at fortsætte den velkendte lineup Aegis, men i et nyt format, præsenterede virksomheden GeekVape AU (Aegis U) POD-sæt.

Generel information

GeekVape AU (Aegis U) POD kit er et kompakt POD-system udstyret med en mellemstor batterikapacitet, designet til brug af udskiftelige patroner med indbyggede fordampere i U-serien. Enheden er efterfølgeren til den for vapere velkendte Aegis-serie, men den er lavet i POD-systemformat, så det er ikke overraskende, at den bruger genkendeligt vaper-design. billig vape Enheden er lille med god ergonomi. Vi kan ikke sige, at enheden er udstyret med et kraftigt batteri, men det vil være tilstrækkeligt til to eller tre dages batterilevetid. Patroner, der bruges i dette POD-system, er universelle – de kan bruges i enhedsserien U, produceret af Geek Vape. Køb GeekVape AU (Aegis U) POD-sæt fås i otte farver – gunmetal, sort, lilla, blå, guld, sølv, rød og grøn.

Udstyr

Enheden er oprindeligt placeret som en ret simpel, men det forhindrede ikke producenten i at færdiggøre det ganske godt. I kassen vil vaper kunne finde:

– AU (Aegis U) Enhedens batteripakke;

– U Cartridge Pod 0,7 ohm (forudinstalleret);

– U Cartridge Pod 1,1 Ohm;

– USB Type-C-kabel;

– Brugervejledning.

AU (Aegis U) enhedens batteripakke

Det er usandsynligt at finde en vaper, der ikke kender virksomheden Geek Vape, som har været førende på markedet i mange år og i en række forskellige kategorier. Den mest berømte virksomhed bragte box mods Aegis-serien og Zeus-forstøvere, men det betyder ikke, at denne producent kun beskæftiger sig med dem. Efter POD-systemernes popularitet begyndte virksomheden at producere dem, og hvad der er interessant – på sin egen, genkendelige måde, så sådanne enheder næsten øjeblikkeligt bliver et hit. Efter at have besluttet at kombinere i en enhed POD-system og den legendariske Aegis-serie, præsenterede virksomheden GeekVape AU (Aegis U) POD-sæt – en interessant og praktisk enhed.

Design GeekVape AU (Aegis U) POD kit er designet, så alt i dette POD-system minder om dets tilhørsforhold til den legendariske serie, så i enhedens design kan du se de karakteristiske linjer, riller og indsatser lavet af øko-læder. Enheden er ret kompakt – 94,62*26,6 mm. I betragtning af at dette er Aegis – lille, men Aegis – er enhedens kabinet lavet i overensstemmelse med IP64-standarden – det er beskyttet mod støv, fugt og fald.

POD-systemet drives af et indbygget batteri på 800 mAh – ikke meget, men to eller tre dages batterilevetid er garanteret at få vaper. Opladning af batteriet sker ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i bunden af enheden.

POD-systemet drives af et indbygget batteri på 800 mAh – ikke meget, men to eller tre dages batterilevetid er garanteret at få vaper. Opladning af batteriet sker ved hjælp af USB Type-C-stikket, der er placeret i bunden af enheden.

GeekVape AU (Aegis U) POD-sæt har et simpelt chipsæt, der automatisk udsætter strømmen afhængigt af den modstand, der er installeret patron (0,7 ohm – 16-19 watt, 1,1 ohm – 9-12 watt). Enheden aktiveres, når du trækker, og for at overvåge batteriniveau, opladning og aktivering er der en miniature LED på sidefladen.

Pod med U-patron

På det seneste har der været en tendens til, at producenter af vape-enheder samler forbrugsstoffer til dem. GeekVape besluttede også at udvikle en universalpatron til POD-systemer, som bærer det stolte navn U Cartridge Pod og med sikkerhed kan bruges i Aegis U, Wenax U, Obelisk U, Digiflavor U.

U Cartridge Pod fås i to varianter – med indbyggede 0,7 og 1,1 ohm gitterfordampere, som vil overraske dig positivt med god smagsafgivelse. Indåndingen er oprindeligt stram uden mulighed for justering.

Det er ganske enkelt at oplade patronen – den tages ud af batteriboksen, du åbner hætten på siden og fylder tanken med 2 ml væske.

Konklusioner og indtryk

Faktisk er GeekVape AU (Aegis U) POD-sæt endnu et forsøg fra Geek Vape på at erobre segmentet af POD-systemer, og det lykkedes ganske godt, fordi enheden kom ud stilfuld og praktisk. Men samtidig er POD-systemet ret banalt og enkelt, hvilket kan bestikke mange vapere.

Fordele og ulemper

Ulemper

– Strømmen indstilles ikke altid præcist, når patronen skiftes;

– For at genopfylde er det nødvendigt at fjerne patronen fra batteriboksen.

Fordele

– Kompakt størrelse;

– Lav vægt;

– God ergonomi;

– Beskyttelsesklasse IP64;

– Batteri med høj kapacitet;

– Hurtig opladning;

– Aktivering ved tilspænding;

– Brug af patroner i U-serien;

– Let at bruge og vedligeholde.